Krémmánia magazin

Újdonság: Urban Decay Stoned Vibes kollekció

Az ásványok ragyogása ihlette az Urban Decay legújabb kollekcióját, ami ehhez mérten csordultig van csillámmal, pazar árnyalatokkal és eszméletlen finisekkel. A Stoned Vibes sminkkollekció lelke a szemfestékpaletta, de szemceruzák, szájfények is vannak a Trendmood szerint már karácsonyi szettként pozicionált szépségek között.

Urban Decay Stoned Vibes szemfestékpaletta
Urban Decay Stoned Vibes szemfestékpaletta

Az Urban Decay Stoned Vibes Eyeshadow Palette egy 12 vadiúj színt tartalmazó paletta, a színek közül 8 csillogó, 4 pedig ezekhez passzoló matt finisű. A tökéletes ragyogás érdekében most először márványos hibrid formulájú színeket alkottak, aminek köszönhetően egészen különleges a fényjátéka a színeknek, amiket ujjbegyünkkel is egyszerűen eldolgozhatunk szemhéjunkon. A palettában természetesen találni egy hatalmas tükröt és egy kétvégű ecsetet is.

Urban Decay Stoned Vibes szemfestékpaletta
Urban Decay Stoned Vibes szemfestékpaletta

A lenti videóban láthattok egy szuper bronzos sminket, melyet ezzel a palettával készítettek el:

Az Urban Decay Stoned Vibes Multi-Faceted Highlighter ásványok formáját idéző mintázata igazi kis műalkotássá teszi a sminterméket, de az Urban Decay Stoned Vibes 24/7 Glide-On Eye Pencils szemceruzák árnyalatai se semmik – formulájuk a megszokott UD minőség, a színek azonban a kollekcióhoz passzoló, újak.

Egy rövidke videóban a highlighter hatását is megmutatták:

A különleges, ásvány formájú Urban Decay Stoned Vibes Multidimensional Lip Gloss szájfények a szemceruzákkal megegyező árnyalatokban érkeznek és némi frissítő borsmenta illóolajat is tartalmaznak.

A Trendmood infói alapján az újdonságokat különböző szettekben is beszerezhetjük, amikbe bekerült a márka Krémmánián is népszerű szemhéj primere, sminkfixálója, illetve megtalálható egy hatos szemfestékpaletta is.