Krémmánia magazin

Ilyen lett a Jóbarátok ihlette Revolution sminkkollekció

Mint arról már hírt adtunk, a Revolution Makeup megszellőztette, hamarosan a Jóbarátok sorozat ihlette sminkkollekcióval bővül a repertoár, mostanra pedig az is kiderült, milyen termékek tartoznak az újdonságok közé.

Újdonság: Revolution Makeup x Friends sminkkollekció
Újdonság: Revolution Makeup x Friends sminkkollekció

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk mindenkit, Joey Ichiban rúzsa nem ugrotta át a termékfejlesztők ingerköszübét, kék rúzs nem került a kollekcióba, ellenben mindegyik Jóbarátok karakterről elneveztek egy-egy szájfényt, mi több, a lányok még sminkpalettát és rúzst is kaptak.

Revolution Makeup x Friends sminkkollekció
Revolution Makeup x Friends sminkkollekció

A Rachel, Monica és Phoebe sminkpaletták mindegyike kilenc színt rejt, és mondjuk, hogy passzolnak azok árnyalatai a karakterekhez, de ha nem jelenik meg előttetek egyikük arca sem, akkor sincs gond. Lényeg, hogy egészen jól kihasználható színeket rejtenek a paletták, reméljük a korongok minőségével sincs gond.

Készült egyébként egy náluk fullosabb sminkpaletta is, a Friends Eyeshadow Palette nem csak szemhéjpúdereket, de arcsminkeket is rejt, mindenféle finissel és összesen 27 színben – és ebbe még kék is került, engesztelendő a Joey rajongókat.

A rúzsok szatén fényűek, csomagolásuk meglehetősen egyszerű, egyedül a papírdobozuk kapott Jóbarátok dizájnt, a tubusokon mindössze a szereplők nevei olvashatók – ennél azért több fantáziájuk is lehetett volna.

A szájfények már egy fokkal díszesebbek, kupakjukat a karakterekre jellemző minták díszítik, például a Monica nevűn a bejárati ajtó jellegzetes arany képkerete látható, Phoebe-én pedig a homár.

Néhány szépségápolási kiegészítő is került a kollekcióba, egy kézi tükör például az arany képkeret formáját kapta, így azt hiszem Jóbarátok rajongók számára ez lehet a kollekció legmenőbb darabja, hosszú hajúak pedig a szájfényeken is látható mintákban pompázó scruchie-k közül is válogathatnak.