Krémmánia magazin

Ápolt kacsókra fel! 6 kézápoló újdonság őszre

Kézkrémből sosincs elég, most pedig, hogy egyre hűvösebbek a napok, pláne elkél egy-két jóféle kézápoló. Körülnéztünk, milyen újdonságokkal rukkoltak elő a márkák és nem csalódtunk, bőrradíros kézkrémtől az olajos kézmosóig minden van, ami csak kellhet.

kézkrémezés
Illusztráció: Getty Images

A Neutrogena Norwegian Formula Cica Repair hidratáló és regeneráló hatású kézmaszkja SOS segítséget nyújthat, ha már végképp kifogytunk az ötletből, mivel hozzuk rendbe a kézfertőtlenítőtől, takarítástól, a hideg időjárástól (szabadon választható) kipirosodott kacsóinkat.

A The Body Shop elhozta az őszre legnépszerűbb kézkrémjének bőrradírral kombinált változatát, a The Body Shop Kendermagos Kézradírt, amit egy percig kell bemasszírozni kézfejünkbe, majd leöblíteni azt. Mivel a bőrápoló hatóanyagok nem hiányoznak ebből sem, a plusz kézkrémezésre sem feltétlen lesz szükség.

Az Avonnál egy új éjszakai hidratáló termékcsalád jelent meg, melynek tagja az Avon Éjszakai Hidratáló Kézkrém Levendulával. A levendulaolajjal gazdagított kézkrém nem csak kellemes, nyugtató levendula illatú, de az ígéretek szerint gyorsan beszívódó, mégis megfelelően ápoló készítmény.

A Vichy Ultra Tápláló Kézkrém shea vajat, allantoint és természetesen Vichy Termálvizet is tartalmaz, az ajánlás szerint pedig kifejezetten az igénybevett, gyakran mosott kezekre lett kialakítva, így a száraz, érzékeny bőrt is megfelelően ápolja.

Az Eucerin pH5 Kézmosó Olaj a márka érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsaládjának új tagja, mely miközben megfelelően tisztítja kezeinket, annak hidratálságáról is gondoskodik. Nincs szárító hatása, de kellemetlen, ragacsos réteg sem marad kezeinken a kézmosást követően.

A PHI Vadrózsa kézkrém nem csak ápolja, hidratálja a bőrt, de fehérliliom-olajos kivonatával a kézfejen megjelenő májfoltokat, pigmentfoltokat is halványítja és segít kialakulásuk megelőzésében.