Krémmánia magazin

#Holiday2020 – Pat McGrath Celestial Divinity karácsonyi sminkkollekció

Sorra jelennek meg az első fotók a karácsonyi sminkkollekciókról, melyek közül most Pat McGrath szettjét hoztuk el nektek. Meg kell hagyni, nem fukarkodott a csillámmal a sminkmester, ráadásul a színek is elképesztő gyönyörűek.

Path McGrath karácsonyi sminkkollekció
Pat McGrath karácsonyi sminkkollekció 2020 (Fotó: instagram/trendmood1)

1. A Pat McGrath Labs Celestial Divinity Collection központi darabja a Pat McGrath Labs Celestial Divinity Eyeshadow Palette, mely 18 ragyogó, a világűr által inspirált színt rejt: többféle lilát, rózsás és mályvás árnyalatokat és persze az arany-bronz tengely sem maradt érintetlen. Sőt!

Ebbe a világűr hangulatba persze keveredett még egy s más, például egy csipetnyi a fáraók kincséből, a nyolcvanas évek retro fílingje és a popkultúra dekadens csillogása. Nézzétek csak:

A hatalmas paletta mellé érkezik három kisebb, négyes verzió is, a Pat McGrath Labs Celestial Divinity Luxe Eyeshadow Quads színvariációi az Interstellar Icons, a Risqué Rose és a Fleur Fantasia nevet kapták.

Pat McGrath karácsonyi sminkkollekció
Pat McGrath karácsonyi sminkkollekció (Fotó: instagram/trendmood1)

Ahogy azonban a lenti videóban is rámutatnak, a 18-as palettából több színt (vagy azokhoz kísértetiesen hasonlót) már piacra dobtak korábban is, nevezetesen a Star Wars legutóbbi részéhez kapcsolódó kollekcióban, így ha akkor valaki levadászta már az akkori palettákat, a mostani nem sok újdonságot fog tartogatni számára. Ellenben aki nem, az most egyben megkaphatja az egész színpakkot, és még egy picivel többet is.

A szemfestékek mellett a rúzsok sem hiányozhatnak, a Pat McGrath Labs Celestial Divinity MatteTrance ajakrúzsok közül rózsaszín-arany csomagolásban érkeznek az Amour és Divine Romance árnyalatok, fekete, kristályokkal kirakott szívvel dekorált tubusban pedig az Omi és Elson árnyalatok. (A fenti Trendmood fotón látható még további három, szivárványos tubusú rúzs é két ajakbalzsam, ezek szintén újdonságok, de nem a kollekció részei.)

Mellettük még egy Pat McGrath Skin Fetish: Sublime Skin Highlighter került az ünnepi kollekcióba, Champagne Gold árnyalatban.