Krémmánia magazin

Bónusz napok a dm-ben! (x)

A legtöbb nő imádja a szépségápolást és a csodás sminkeket, ehhez pedig elengedhetetlen időnként egy nagybevásárlás. De mit szólnál, ha azt mondanánk, most még spórolhatsz is a shoppingolással?

Bónusz napok a dm-ben

Október 7. és 11. között szuper ajánlattal vár kedvenc drogériád, a dm: a Bónusz napokon minden vásárlás végösszege után 20x-os pontokat kaphatsz, amelyeket akár már a következő vásárlás során értékes kedvezményekre válthatsz be. Ehhez pedig nincs másra szükséged, mint az active beauty kártyádra!

Hogy hogyan működik mindez? Az active beauty kártyán összegyűjtött minden pont 3 forintot ér, így ha például 1200 pontot gyűjtöttél, akkor legközelebb 3600 forinttal olcsóbban veheted meg a kedvenc parfümöd, vagy egy szupertrendi új rúzst, ami megtetszett! Nem semmi, ugye?

A Bónusz napok pedig szuper lehetőség arra, hogy sok-sok pontot zsebelj be, hiszen ezen az 5 napon akár minden egyes nap meghússzorozhatod a vásárlás során gyűjtött pontjaid. Sőt, még több extra pontot is gyűjthetsz, hiszen a havonta megújuló online kuponközpontban elérhető ajánlatokkal együtt is használhatod a Bónusz napi ajánlatot.

dm Bónusz napok
dm Bónusz napok

Vásárolj kényelmesen, a kanapéról

Ha pedig inkább az online vásárlás híve vagy, akkor van egy jó hírünk számodra: a Bónusz napok 20x-os pontjait a dm Online Shopban történő vásárlás után is megkapod, így akkor is van lehetőséged a sok-sok extra pont gyűjtésére, ha otthonod kényelméből tudnád le a nagybevásárlást vagy a kedvenc termékeid beszerzését. Szerintünk semmiképp sem érdemes kihagynod!

Ha még nincs active beauty kártyád, akkor itt az ideje, hogy regisztrálj: https://www.payback.at/hu

A Bónusz napokról további részleteket itt találsz: https://bonusznapok.dm.hu/

A cikk a dm támogatásával készült.