Krémmánia magazin

Az elnevezés nem véletlen: Victoria Beckham Posh Lipstick

Victoria Beckham új rúzskollekciót mutatott be, a Posh Lipstick igazi nosztalgiakollekció, abból viszont szuper. A nyolc nude és egy pinkes vörös színt tartalmazó szett ugyanis a Spice Girls éveket idézi fel, pontosabban Posh Spice-t.

Victoria Beckham - Posh Lipstick
Victoria Beckham – Posh Lipstick

“A Posh nevet 1996-ban kaptam egy Peter Loraine-nel (Top of The Pops Magazine) és a Spice Girls többi tagjával elköltött ebéd során. Nem mondanám, hogy ez lett volna az első választásom, de végül a magam módján belenőttem. Fiatal voltam és félénk, Posh-nak lenni pedig segített, hogy rátaláljak a stílusomra, a magabiztosságomra, a hangomra.

A Spice Girls után elhatárolódtam a becenévtől, mert az egy önálló, erős teremtménnyé vált. Meg akartam találni a saját irányomat. Most, évekkel később nagyrabecsüléssel tekintek vissza azokra a formáló időkre. Posh-nak lenni örökre megváltoztatta életem alakulását, ajtókat nyitott ki számomra, hogy kövessem az álmaimat.

Ezen a héten Posh-t a Posh Lipstick bemutatásával ünneplem. Ez nagyon személyes számomra – a rúzs mindig is magabiztosságot adott mikor szükségem volt rá, majd extra erőt, mikor azzal már rendelkeztem. Mindegyik árnyalatot egy különleges emlék inspirált, és bár ezek a pillanatok a sajátjaim, az energiák és érzelmek közösek. 

Ez egy óda az örökké tartó utazáshoz, hogy felfedezzük női valónkat.” – írta Victoria Beckham Instagram posztjában a rúzsok bemutatásához kapcsolódóan.

Milyenek a Posh Lipstick rúzsok?

Krémesen lágy textúrájúak és állítólag már egy rétegben is szépen fedik az ajkakat. Lágy fényű, ápoló, hidratáló összetevőket tartalmazó, vegán formulájú rúzsok, melyek a márkára jellemző színű, fémkupakos csomagolást kaptak. Áruk: 42 euro.

Fotó: VictoriaBeckhamBeauty.com

A rúzsok mellé szájkontúrceruzák is tartoznak, darabra kevesebb, de mindegyik árnyalathoz találunk hozzá passzolót. Áruk: 28 euro.

Victoria Beckham – Szájkontúrceruzák – Fotó: VictoriaBeckhamBeauty.com