Krémmánia magazin

Doctor Babor Cleanformance – Vegán, tiszta, hatékony (x)

Neked is fontos a természetesség és a fenntarthatóság? Tudni szeretnéd, milyen összetevőket tartalmaznak a szépségápolási termékeid? Építsd fel bőrápoló rutinod a DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE arcápoló termékcsalád segítségével és meríts energiát a természet frissítő erejéből!

Jelszó: Clean Beauty

CLEANFORMANCE egy olyan termékcsalád, melyben a kevesebb többet ér: a „mentes” termékek maximális teljesítménnyel párosulnak. A CLEANFORMANCE akár 98%-ban is természetes összetevőkön alapul és mentes az állati eredetű összetevőktől, az ásványi olajoktól, a mikroműanyagoktól és a szintetikus alapanyagoktól, valamint gluténmentes, laktózmentes és szilikonmentes. A pre- és probiotikumokat tartalmazó termékek a BABOR megszokott szépségápolási teljesítményét is biztosítják.

A BABOR számára a clean beauty egyet jelent a maximális átláthatósággal és megbízhatósággal, valamint a maximális teljesítménnyel. Pontosan ebben a szellemiségben és több évtizedes tapasztalatból született meg ez az egyedülálló termékpaletta. Az összetevőket milligrammra pontosan állították össze, hogy ezzel is biztosítsák a lehető legjobb eredmények elérését.

Doctor Babor Cleanformance
Doctor Babor Cleanformance

Fenntarthatóság és csomagolás

Már nem csupán az élelmiszereknél vagy a ruháknál fontos a fenntarthatóság és a csomagolás újrahasznosíthatósága, hanem egyre nagyobb hangsúlyt kap a kozmetikai iparban is. A BABOR célkitűzése, hogy 2025-ig  a csomagolások 100%-ban újra hasznosíthatók legyenek és a műanyag felhasználást 30%-kal csökkentse, emellett pedig a termékekben is kizárólag fenntartható és tiszta összetevőket használjon. A CLEANFORMANCE esetében az összes műanyag tubus 30%-ban újrahasznosított műanyagból készül, az összehajtható dobozok pedig 95%-ban újrahasznosított papírból készülnek, míg az üveg tégelyek teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Az aacheni székhelyen történő termelés is fenntartható és átlátható módon történik, hiszen 2014. óta karbonsemleges és a látogatók még bepillantást is nyerhetnek a gyártás egyes részeibe az üveggel bevont galériáról. A környezet ráadásul kétszeresen is örülhet a Cleanformance termékcsaládnak, ugyanis az első 5.000 eladott DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termék után, a BABOR egy-egy fát ültet a vállalat központja, Aachen közelében.

Doctor Babor Cleanformance
Doctor Babor Cleanformance

Teljes bőrápoló rutin a természet erejével

CLEANFORMANCE természetes egyben nagyon hatékony megoldást kínál minden bőrtípusra a fiatalabb generációnak. Az arcápoló családban minden megtalálható, ami egy napi bőrápoló rutinhoz szükséges, egészen a letisztítótól, a szemkörnyékápolón és szérumokon át a krémekig és éjszakai maszkig.

A termékcsalád formulái vörös juhar kéreg kivonatot tartalmaznak, mely erősen regeneráló tulajdonságai révén védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen, miközben nagyobb rugalmasságot biztosít bőrödnek. Ez a kivonat az első teljesen fenntartható és klinikailag bevizsgált kozmetikai összetevő, amely újrahasznosított vörös juhar kéregből származik!

Emellett a termékekben található pre- és probiotikumokat természetesen szép és egészséges bőrt biztosítanak, hiszen megerősítik a bőr természetes védőrétegét, akárcsak egy apró védőpajzs.

CLEANFORMANCE két tagja pedig CBD-t, azaz kannabidiolt is tartalmaz, melyet a kender növényéből nyernek ki. Nyugtatja a különösen kimerült és irritált bőrt, továbbá gyulladásgátló hatással rendelkezik.

Doctor Babor Cleanformance
Doctor Babor Cleanformance

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A cikk a Babor támogatásával készült.