Krémmánia magazin

Újdonság: Oriflame NovAge Skinergise arcápolók (x)

Az Oriflame NovAge arcápolóinak köre új termékcsaláddal bővült, a bőröregedés első jelei ellen ható Skinergise kozmetikumokkal. Az ígéretek szerint nem csak a finomvonalak láthatóságát csökkentik, de a pórusokat is, mindezt pedig az úgynevezett Taurine Energising technológiának köszönhetően teszik.

A kollekcióba 5 arcápoló  tartozik, segítségükkel egy komplett arcápolási rutint is összeállíthatunk, ha pontosan rájuk van szükségünk. Ez persze nem biztos, ezért a NovAge oldalán személyre szabott ajánlást is kaphatunk, amihez kvíz formájában néhány, bőrtípusunkra vonatkozó kérdést kell csak megválaszolni.

Szépség új megközelítésben

Le sem tagadhatná az Oriflame, hogy svéd márka, hisz egészen más nézőpontból közelíti meg a szépség fogalmát. Számukra nem csak azt jelenti, hogy milyen a megjelenésünk, hanem azt is, hogyan élünk, érzünk és cselekszünk. A szépség egy egész életmód: egészségünk, a szép bőr és önmagunk kifejezése és bizony a szórakozás is. Arról szól, hogy magabiztosak legyünk és megtaláljuk a külső és belső egyensúlyt az életben.

De lássuk, mit tudnak az újdonságok. A NovAge Supreme arctisztító zselé egy gyengéd arctisztító, mely hidratál, tonizál, puhává és rugalmassá teszi a bőrt. Pumpás kiszerelése kényelmes, adagolása éppen megfelelő.

Oriflame NovAge Supreme arctisztító zselé
Oriflame NovAge Supreme arctisztító zselé

Az arcápolást utána a NovAge Skinergise Ideal Perfection szérummal folytathatjuk, mely egy taurint tartalmazó bőrélénkítő, energizáló kozmetikum. Az alapvető hidratálás mellett póruscsökkentő, bőrsimító hatása is van.

Oriflame NovAge Skinergise Ideal Perfection szérum
Oriflame NovAge Skinergise Ideal Perfection szérum

Hidratáló krémből kétféle is tartozik az újdonságok közé, nappalra egy magas fényvédelemmel ellátott változat, a NovAge Skinergise Ideal Perfection nappali krém SPF 30, mely az ígéretek szerint hidratálja, vitalizálja a fáradt, fakó bőrt. Ebben is megtalálható a szérumban is alkalmazott formula, a Taurine Energising Technológia és és az açai-ból nyert növényi őssejtkivonat.

Éjszakára a krém testvére, a NovAge Skinergise Ideal Perfection éjszakai krém áll rendelkezésünkre, mely egy intenzíven hidratáló, bőrregeneráló hatású készítmény, niacinamidot, glikolsavat és E-vitamint is tartalmaz.

Oriflame NovAge Skinergise Ideal Perfection nappali krém SPF 30 és NovAge Skinergise Ideal Perfection éjszakai krém
Oriflame NovAge Skinergise Ideal Perfection nappali krém SPF 30 és NovAge Skinergise Ideal Perfection éjszakai krém

Melléjük társul még a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására szolgáló NovAge Skinergise Ideal Perfection szemkörnyékápoló krém, ami a duzzadtság és a sötét karikák kialakulásának csökkentésében lehet segítségünkre. Hidratál és frissítő érzést nyújt a bőrnek, bőrnyugtató panthenolt, többféle hidratáló összetevőt és koffeint is tartalmaz.

Oriflame NovAge Skinergise Ideal Perfection szemkörnyékápoló krém
Oriflame NovAge Skinergise Ideal Perfection szemkörnyékápoló krém

Az újdonságokkal kapcsolatban érdemes tudni, hogy azokat az Oriflame szépségtanácsadói mindenkori 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg, épp úgy, mint minden más Oriflame terméket, ráadásul október 19.-ig 0Ft az éves tagsági díj. Ha regisztrálni szeretnél, ITT megteheted.

A cikk az Oriflame támogatásával készült.