Krémmánia magazin

5 luxus parfümújdonság az őszi-téli időszakra

A parfümújdonságok királynőit mutatjuk most be, az őszi-téli szezon legújabb legjeit. Több illatház is bemutatta sikerillatainak flankereit, van, amelyik frissebb, könnyedebb lett, míg más az intenzívebb csábítást tűzte ki céljául.

Parfümújdonságok
Parfümújdonságok

Tom Ford a 2006-os Black Orchid illatának egy új változatát mutatta be, a Tom Ford Black Orchid Parfum az értékes illóolaj magasabb koncentrációját kínálja. A hipnotikus fekete orchidea és a narkotikus ilang-ilang kombinációját a zamatos fekete szilva teszi még hangsúlyosabbá, miközben a látványt is fokozták, az illat ugyanis elegáns aranyszín üveget kapott.

Tom Ford Black Orchid Parfum
Tom Ford Black Orchid Parfum

Carolina Herrera Good Girl illatvonalának is újabb eleme debütált, a Good Girl Supreme EdP egy keleties-gourmand illat lett, melynek arca továbbra is Karlie Kloss. A parfümben a fejjegynél a bogyós gyümölcsök gourmand karakterével találkozunk, majd a szívjegyben az egyiptomi jázmin afrodiziákum jellegét a bogyók pézsmás árnyalata hangsúlyozza, végül az alapjegyben megbúvó tonkabab krémes textúrája teszi teljessé az illatot.

Good Girl Supreme EdP

A Versace Dylan Turquoise EdT a népszerű Versace Pour Femme Dylan Blue illat őszi flankere, melyet a fás-citrusos jegyek határoznak meg. A fejjegyben a citrom, mandarin, narancs és rózsaszínbors frissítő elegye fogad, melyhez a szívjegyben a frézia és jázmin virágok illatai tásulnak, de a markáns frissesség innen sem hiányzik, a guava és feketeribizli levél gondoskodik erről. Az alapjegyben végül a pézsma, cédrusfa és fás jegyek triója bonatkozik ki.

Versace Dylan Turquoise EdT
Versace Dylan Turquoise EdT

A Chanel COCO Mademoiselle L’Eau Privée a Mademoiselle illat legújabb verzója, melyek esti illatként definiáltak, de nem alkalmakra, hanem  alváshoz, az éjszakákhoz. Könnyedebb illat mint az eredeti, mandarin illatjeggyel nyit, melyhez a rózsa és jázmin bontakozik ki könnyedén, melyeket a fehér pézsma burkol az alapjegyben.

Chanel COCO Mademoiselle L'Eau Privée
Chanel COCO Mademoiselle L’Eau Privée

Az Yves Saint Laurent Black Opium Baby Cat Collector Edition már a téli, ünnepi időszakra készült, a márka ikonikus Black Opium illatának limitált kiadása. A parfümöt fekete lakk alapon élénk állatmintás, csillogó üvegbe zárták, a látvány meg kell hagyni, eszelősen dögös.

Yves Saint Laurent Black Opium Baby Cat Collector Edition
Yves Saint Laurent Black Opium Baby Cat Collector Edition