Krémmánia magazin

A Krémmánia-kedvenctől a legújabbig: Szemhéjtus toplista

A kötelező maszkviselésnek hála – állítólag – megugrott az ázsiója a szemhangsúlyos sminkeknek, ezért gondoltuk, itt az ideje hogy megnézzük, mikkel érdemes az örök alap cicaszem sminket elkészíteni. Szemhéjtusok következnek, a legjobbtól a legújabbig, pénztárcabaráttól a prémium kategóriásig.

Szemhéjtus legek
Szemhéjtus legek

1. Prémium – A Bobbi Brown Hosszantartó Zselés Szemhéjtus a prémium kategória kedvence a Krémmánián, értékelése 4,44. Mind a színek intenzitását, mind pedig annak tartósságát dicsértétek, állagára vonatkozóan többen is írtátok, hogy keményebb mint más márka terméke, ez azonban nem befolyásolta a sminkelés minőségét, szépen lehetett vele precíz vonalakat húzni.

2. Krémmánia kedvenc – A Krémmánia kategóriagyőztese a Maybelline Eye Studio Lasting Drama Zselés Szemhéjtus, mely több mint ezer vélemény után is 4,39-es értékelésű. Olajos szemhéjon is jól bírja, szép intenzív színe van, megfelelő a száradása és nem is repedezik be a bőrön. Az ecsetet ugyan érte némi kritika, még így is többen írtátok, hogy “ikonikus” darabokat utasított egyértelműen maga mögé.

3. Újdonság – Novemberben érkezik a Bourjois Liner Pinceau Szemhéjtus hat árnyalatban: ultra fekete, csillámos és matt fekete, barna, valamint kék és rozéarany. Az ígéretek szerint mindegyik szín gyorsan száradó, nem kenődő vagy repedező, az applikátora nagyon vékony és hegyes ecsetes.

4. Vegán – A The Body Shop Folyékony Tus csupa jó értékeléssel büszkélkedhet, mégis meglepően kevéssel – legalábbis az alapján, amiket írtatok róla: könnyű vele vékony, precíz vonalat húzni, megfelelően intenzív a fekete szín, mely tartós, gyorsan szárad, mégis könnyű javítani, ha szükség van rá. Értékelése 4,75.

5. Magyar kedvenc – A magyar márkák között a Kallos Love Folyékony Szemhéjtus a legnépszerűbb oldalunkon, a rendkívül baráti áron kapható tus igazán jó, 4,73-as értékelésen áll. Szeretitek az ecset kialakítását, mely könnyű használatot biztosít és elégedettek vagytok a fekete szín intenzitásával is.

Ha szükségetek van egy kis segítségre, miként lehet csodaszép cicaszemeket készíteni, a lenti videóban láthattok egy-két trükköt:

Könnyen lehet, hogy hába minden videó, sehogy sem sikerül egyforma, szimmetrikus cicaszemeket rajzolni. Ilyenkor jöhet jól a “profi javításos technika”. Mire gondolunk? Íme róla egy szemléletes videó: