Krémmánia magazin

Ha szereted a csillogást, idén sem fogsz csalódni a M.A.C karácsonyi sminkkollekciójában

Nyilvánosságra hozta a M.A.C, milyen lesz az idei ünnepi időszakra időzített sminkkollekciója, melynek darabjait kisebb-nagyobb szettek részeként is beszerezhetünk majd. A M.A.C Frosted Fireworks Holiday Collection a nevéhez hűen kívül-belül szikrázó: csillogó finisű rúzsok, arcárnyalók és szemfestékek mindenütt, melyek csomagolásán a tüzijáték mintázata jégkristályokként tündököl.

M.A.C Frosted Firework Holiday Collection
M.A.C Frosted Firework Holiday Collection

Ötféle színben érkeznek az Extra Dimension Foil szemhéjpúder mono-k, halvány rózsaszín, csillogó dobozkákban, valamint a dizájnhoz illeszkedő kompakt rejti az Extra Dimension Skinfinish arcárnyalókat is (két színben érhető el).

MAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionFoilEyeShadow_FireWerkThMAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionFoilEyeShadow_SilverBellMAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionFoilEyeShadow_SparktaculMAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionFoilEyeShadow_CoolerThanMAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionFoilEyeShadow_ExplosiveCMAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionSkinfinish_LetItGlow_OpeMAC_FY21_FrostedFireworks_ExtraDimensionSkinfinish_FlareForTheDr
< >
M.A.C Frosted Firework Holiday Collection - Szemhéjpúder Mono - Cooler Than Being Cool

Az ajakszínezők között rúzsokat és ajakfényeket is találunk, előbbi öt, utóbbi négy ragyogó árnyalatban érhető el. Tubusuk viszi tovább a jeges halványrózsaszín dizájnt a csillogó tüzijáték mintával, nagyon látványos, ahogy megcsillan egy-egy kis része minden apró mozdulatnál.

MAC_FY21_FrostedFireworks_Lipstick_HeartGoesBoom_Open_640x600.jpMAC_FY21_FrostedFireworks_Lipstick_Snowfilter_Open_640x600.jpgMAC_2020_FrostedFireworks_Lipstick_OutWithABang_Open_640x600.JPGMAC_FY21_FrostedFireworks_Lipstick_IceIceBaby_Open_640x600.jpgMAC_FY21_FrostedFireworks_Lipstick_OnceBittenIceShy_Open_640x600MAC_FY21_FrostedFireworks_Lipglass_BreakTheIce_Open_640x600.jpgMAC_FY21_FrostedFireworks_Lipglass_SetMeOff_Open_640x600.jpgMAC_FY21_FrostedFireworks_Lipglass_SnowInLove_Open_640x600.jpgMAC_FY21_FrostedFireworks_Lipglass_Twinsles_Open_640x600.jpg
< >
M.A.C Frosted Firework Lipstick - Once Bitten Ice Shy

Az egyes csomagolások között találjuk még a kétvégű Powepoint Eye Pencil szemceruzát, melyből három árnyalatpár jelent meg, egy fénylő fekete-bronzos, egy ezüstös-lilás és egy csillogó középszürke-kobaltkék.

MAC_FY21_FrostedFireworks_PowerpointEyePencil_Dual_CanYouChill_OMAC_FY21_FrostedFireworks_PowerpointEyePencil_Dual_BeCoolBB_OpenMAC_FY21_FrostedFireworks_PowerpointEyePencil_Dual_BitterInGlitt
< >
M.A.C. Frosted Fireworks Powerpoint Eye Pencil Dual -

És végül lássuk, idén milyen ajándékcsomagok közül válogathatunk. A szokásokhoz híven kisebb és nagyobb szettek közül is választhatunk, kezdve a díszcsomagolású, karácsonyfadíszként is bevethető rúzsoktól, egészen a limitált ünnepi termékeket tartalmazó díszdobozig. Van, melyekhez csini nesszeszer tartozik, mások pazar dobozkát kaptak, mutatjuk is őket szép sorban:

BAUBLEBURST ORNAMENT – RUBY WOO
BAUBLEBURST ORNAMENT – IN EXTREME DIMENSION
BAUBLEBURST ORNAMENT – FIX+
FIREWORKED LIKE A CHARM MINI LIPSTICK KIT
WOW-FACTOR EYE KIT
FIREWORKED LIKE A CHARM MINI LIPGLASS KIT
FIRELIT KIT
SPARKLER STARTER KIT BRUSHES
SILK MITTENS HAND CREAM TRIO
SHOWSTOPPER POWDER KISS LIPSTICK X 5 KIT
SPARKLER STARTER KIT SKINCARE
SPARKLER STARTER KIT LIPSTICKS
FLASH DROPS TRIO
COLOUR OUT LOUD HOLIDAY VAULT
SUREFIRE HIT MINI LIPSTICK X 12 VAULT