Krémmánia magazin

Bónusz napokkal vár a dm (x)

A legtöbb nő imád shoppingolni, ez különösen igaz a sminkekre és a szépségápolási termékekre. Éppen ezért olyan jó hír, hogy novemberben még spórolhatunk is a nagybevásárlással!

20x-os pontok a dm-ben

November 11. és 15. között szuper ajánlattal vár kedvenc drogériád, a dm, hiszen ismét megrendezik a Bónusz napokat, ami azt jelenti, hogy a vásárlásod végösszege után 20x-os pontok üthetik a markodat!

Az eddigi Bónusz napokhoz képest azonban lesz egy kis változás, ezúttal más szabályok vonatkoznak az online vásárlásra és az üzletekben történő shoppingolásra. De ne aggódj, mindenhogy jól jársz! Ha személyesen látogatnál el üzleteinkbe, akkor nincs más dolgod, mint az online kuponközpontban aktiválni a 20x-os kupont ezután már indulhatsz is kedvenc dm üzletedbe.

Ha igazán profi pontgyűjtő szeretnél lenni, akkor fogadd meg tanácsunkat, és ne felejtsd el aktiválni a többi online kuponközpontban elérhető kupont se, hiszen a 20x-os ponttal egy időben is felhasználatod őket, így még több pontot zsebelhetsz be!

Használd ki az online rendelés előnyeit

Inkább az online vásárlás híve vagy? Semmi gond, hiszen a Bónusz napok 20x-os pontjai a dm Online Shopban automatikusan érvényesülnek! Sőt, online rendelések esetén november 11. és 15. között akár többször is élhetsz a Bónusz napi ajánlattal, így otthonod kényelméből tudhatod le kedvenc termékeid beszerzését akkor is, ha az első körben esetleg kimaradt valami.

És hogy miért éri meg a Bónusz napokon vásárolni? Az active beauty kártyán összegyűjtött minden pont 3 forintot ér, így ha például 1200 pontot gyűjtöttél, akkor legközelebb 3600 forinttal olcsóbban veheted meg kedvenc testápolód vagy egy szupertrendi rúzst, ami megtetszett! Nem semmi, ugye?

Ha még nincs active beauty kártyád, akkor érdemes regisztrálnod:

https://www.payback.at/hu

A Bónusz napokról további részleteket itt találsz: https://bonusznapok.dm.hu/