Krémmánia magazin

Nagytestvért kapott a Geek & Gorgeous retinal széruma

A Geek & Gorgeous 101 A-Game 5 szérum megjelenése óta nagy kedvenc a Krémmániások körében, így bizonyára sokaknak csillan fel a szeme a hírre, miszerint a retinalos szérum nagytestvért kapott: megjelent a Geek & Gorgeous 101 A-Game 10.

Geek & Gorgeous 101 A-Game10
Geek & Gorgeous 101 A-Game 10

A szérum 0.1%-ban tartalmaz retinalt, amelyről érdemes tudni, hogy hatékonysága közelebb esik a vényköteles tretinoinéhoz, mint a retinoléhoz, a bőr mégis nagyon jól tolerálja. Becslések szerint több mint tízszer olyan hatékonyan alakul át a bőrben az aktív sav formára mint a retinol, így az A-Game 10 képességei egy 1%-nyi retinolt tartalmazó készítményhez hasonlítható.

Geek & Gorgeous 101 A-Game 10 összetevői
Geek & Gorgeous 101 A-Game 10 összetevői

Mi mindenre vethető be a szérum? Ugyanazokra, mint bármely más retinolos/retinalos szérum, nem mindegy azonban, mekkora az adott készítmény hatékonysága, mit várhatunk el reálisan tőle. Esetében a retinal mennyisége megduplázódott az A-Game 5-höz képest, és ha azt nézzük, hogy a kistestvér szérumra eddig 116 értékelés érkezett és még mindig 4,72-n áll, meglehetősen ígéretesenek tűnik ez az újdonság. Az ajánlás szerint gyorsan beszívódó, emulziós állagú, így kombinált és/vagy zsíros bőrűek számára is ideális.