Krémmánia magazin

Szérumújdonság a Vichy-nél: Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

2021. januárjában jelenik meg a Vichy legújabb arcszéruma, ami izgalmas újdonság lehet azok számára, akik extra dózisban adagolnák a hialuronsavat, plusz még ígéretes anti-aging peptidhez is hozzájuttatnák bőrüket. A Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler szérumot az ajánlás szerint a teljes arcon, tehát a szemkörnyéken is biztonsággal használhatjuk, illatanyag-, szilikon- és alkoholmentes formulájú.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler szérum
Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler szérum

A készítmény magas koncentrációjú, 1,5% hialuronsav tartalmú, ebből 1%-nyi kis molekulasúlyú
hialuronsav, amivel a finom vonalak és ráncok ellen kívánnak hatni, 0,5% pedig nagy molekulasúlyú, ami a bőrfelszín feltöltésében lehet segítségünkre. A márka ígérete szerint “naponta kétszeri használattal pótolja a napi epidermális hialuronsav-vesztés 100%-át.”

A hialuronsav mellett még a szérum tartalmaz Cg-vitamint, vagyis ascorbyl glucoside-ot, ami az egyik legígéretesebb C-vitamin származék, ráadásul nagyon stabil összetevőnek számít. Antioxidáns tulajdonságú, segít megőrizni a bőr hialuronsav-tartalmát a nemkívánatos környezeti tényezőkkel szemben. Találunk még a szérumban peptidet is, egész pontosan a Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate nevűt, ami blokkolja a szervezet Na+ felvételét, amitől az arcizmok ellazulnak, és ezáltal megakadályozza a mimikai ráncok kialakulását. Mindemellett még ne feledkezzünk meg a vulkanikus eredetű, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízről se, mely a márka ezen készítményéből sem maradt ki.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler
Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

A kiszerelés különlegessége, hogy a pipettás kupak helyett szilikoncsőrös megoldást kapott, mely nagyon könnyű adagolást és kényelmes használatot biztosít.