Krémmánia magazin

Újdonság: Foreo Bear mikroáramos arcfeszesítő készülék

Nagyon cuki és nagyon érdekes újdonsággal jelentkezett a Foreo, az arctisztító készülékeiről ismertté vált márka egy mikroáramos arcfeszesítő készüléket dobott piacra. Sőt, nem is egyet, hanem kettőt! A Foreo Bear mellett már megtaláljuk az üzletekben a Foreo Bear minit is, mindkettejükre igaz, hogy mikroáram és a márkánál ismert T-Sonic rezgés kombinálásával igyekeznek feszesebbé, kontúrosabbá tenni arcbőrünket.

Foreo Bear mikroáramos arcfeszesítő készülék
Foreo Bear mikroáramos arcfeszesítő készülék

Egyfajta fitneszt adnak a bőrnek, pontosabban nem is a bőrnek, hanem az izmoknak. A készülék ugyanis ezeket dolgoztatja, amit nem érdemes lebecsülni, hiszen ahogyan öregszünk, bőrünk amiatt is veszít feszességéből,  hogy az alatta lévő izmok leépülnek. Minél előrébb halad ez a folyamat, annál inkább lesz petyhüdtebb, beesettebb a bőr. A mikroáramos arcfeszesítők pedig ez ellen akarnak tenni a célzott arctornával.

LabMuffin szuper videóban gyűjtötte össze mi az a tudományos háttér, aminek eredményeire alapozható a készülék hatása – mint ő is rámutatott, azért van még mit kikutatni a mikroáramú arcfeszesítők működésével kapcsolatban. Megjegyzi azonban, ezt a készüléket nem a hagyományos arcápolási eszközökkel kell összehasonlítani: “A legnagyobb előnye, hogy az izmokat célozza meg, amit hihetetlenül nehéz elérni arcápolási termékekkel. Alapesetben ennek megváltoztatásához botoxra, arcfeltöltésre vagy műtétre lenne szükség – vagyis inkább ezekkel érdemes összevetni a mikroáramú készülékeket, nem a bőrápolókkal. A botoxhoz, feltöltésekhez és műtétekhez képest pedig ezek a készülékek nem annyira drágák és meglehetősen kevés időt igényel a használatuk, plusz minimális mellékhatásokkal kell számolni csak.” A készüléknek ráadásul a vlogger szerint is van egy azonnali, pozitív hatása a bőrképre.

Hogyan működik a készülék?

A BEAR készülékhez is le kell tölteni a Foreo For You appot, ott beregisztrálni a macit, majd ezt követően egy kis videót indíthatunk el, ami folyamatosan mutatja, hol és miként mozgassuk a készüléket. Az orcák, homlok, állvonal és nyak területeit dolgoztathatjuk meg a nagyobbik méretű készülékkel, aminek használata előtt szükséges valamilyen szérumot, vízbázisú gélt felvinni a megtisztított bőrre.

Foreo Bear és Foreo Bear Mini
Foreo Bear és Foreo Bear Mini

A mikroáram erősségét egy ötös skálán állíthatjuk az appban, de nem kell tőle félni, maximum egy kis csipkedő érzés jelentkezhet, ezt pedig Anti-Shock System™ funkció is figyeli, és szabályozza a mikroáram intenzitását ha szükséges.

A BEAR erősebb mikrovezetési intenzitással rendelkezik, amely alkalmas az egész arcra és az arckontúrra, míg a BEAR Mini főleg a szem körüli ráncok, valamint a mosoly-vonalak kezelésében segíthet.

Foreo Bear – applikáció

Mindkét macit USB csatlakozón keresztül lehet feltölteni, testük szilikon, és vízállóak, akár a márka más termékei, így vízcsap alatt is tisztíthatók.