Krémmánia magazin

Cuki újdonságokkal készül a Lush a Valentin-napra

Ha február, akkor Valentin-nap, a készülődést pedig úgy tűnik, nem lehet elég korán elkezdeni, a Lush-nál ugyanis már bemutatták a szerelmesek idei kollekcióját, tele illatos, kényeztető kozmetikumokkal.

lush Valentin-nap
Megjelent a Lush valentin-napi kollekciója (Fotó: Lush)

A régi motorosok mellett (pontosabban hajósok, merthogy a Love Boat is visszatér) négy újdonsággal is várnak minket: három fürdőbomba és egy masszázstömb jelent meg, mutatjuk őket sorban.

Lush újdonságok Valentin-napra
Lush újdonságok Valentin-napra (Fotó: Lush)

A Lush Heartbeat Fürdőbomba kakaóvajas szíveket rejt magában, illatát a Rose Jam termékek kölcsönözték, ráadásul egy kis pattogós cukorkával is meghintették.

Lush Heartbeat Fürdőbomba
Lush Heartbeat Fürdőbomba

A Lush Love Me Do Fürdőbomba egy anyagba csomagolt újdonság, melynek illata virágzó rózsalugasba repíti képzeletünket a nyugtató fürdőzés során.

Lush Love Me Do Fürdőbomba
Lush Love Me Do Fürdőbomba

A Lush Heartbeat Fürdőbomba szuper romantikus megjelenést kapott, a fehér, szív alakú fürdőbombát rózsaszirmok színesítik.

Lush Heartbeat Fürdőbomba
Lush Heartbeat Fürdőbomba

Hogy ne csak a fürdőzés legyen érzéki és romantikus, a Lush Love Me Do Masszázstömb csatlakozik a fürdőbombák társaságához, melyben rózsa és argánolaj található, csodásan hidratálja a bőrt és enyhén csillogóvá is teszi – és persze csomagolásmentes.

Lush Love Me Do Masszázstömb
Lush Love Me Do Masszázstömb