Krémmánia magazin

Újdonság: The Ordinary Concealer

A The Ordinary újabb lépést tett a sminktermékek világa felé, a primerek és alapozók után hamarosan érkeznek a korrektorok is. A The Ordinary Concealer újdonságok ráadásul extra széles színskálával érkeznek, 36 különböz árnyalat közül választhatunk – ha tudunk.

The Ordinary Concealer
Újdonság érkezik: The Ordinary Concealer

Az alkohol- és olajmentes formulájú készítményt a szemkörnyékre és piros foltokra egyaránt ajánlja a márka, szilikont tartalmaz, ennek is köszönhetően szépen terülő, egyenletesen eloszlatható készítményről van szó az ígéretek szerint. Teljes fedést, természetes hatást várhatunk, kiszerelése 8 ml-es, tubusa vékony csőrös fejet kapott, ára pedig 5,80 €, vagyis nagyjából 2100 forint lesz.

The Ordinary Concelaer
The Ordinary Concelaer

Hogy segítséget nyújtsanak a választásban a zavarbaejtően sokféle árnyalat közül (ami szuper, de online rendelésnél nem egyszerűsíti meg az életet), a színeket az alábbiak szerint csoportosították, kódolták:

  • az első számjegyek 1-4-ig a bőrszín világossága szerint haladnak, az 1-es a világos bőrűeknek jó, a 2-es a közép tónusú,  3-as a sötét tónusú és a 4-es az egészen sötét bőrszínhez passzolhat tökéletesen.
  • Minden kategórián belül még további jelzést találunk 0-4-ig aszerint, hogy mennyire sötét egy adott árnyalat, nyilván az 1-es kategórián belül csak a 0-1-2-nél mozog az érték, míg ahogy haladunk a sötétebb kategóriák felé, úgy tolódnaka számozások a 2-3-4 felé.
  • a számozások végén található betűk arra utalnak, hogy a bőr altónusa szerint ajánják a színeket: P (pink) és a sötétebb árnyalatoknál R (red) a hűvös altónusú bőrön, az N (neutral) a semleges, az Y (yellow) pedig a meleg altónusú bőrön mutat a legjobban.
The Ordinary Concealer színskála
The Ordinary Concealer színskála

Az újdonságok január 19.-én jelennek meg és már előre szólunk, hamarosan sminkpaletták érkezése is várható, legalábbis erre utal a márka oldalán látható, egyelőre még nem kattintható “Watercolours” rész.