Krémmánia magazin

Kibővült a Kérastase Blond Absolu hajápoló család

A természetes szőke, szőkére festett és szőkített haj ápolására kifejlesztett Kérastase Blond Absolu termékcsalád új készítményekkel bővült, hogy a szőke fürtök fényesek, hidratáltak, egészségesen legyenek.

A tégelyes kiszerelésű Kérastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme krémsampon alacsony és magas molekulatömegű hialuronsavat is tartalmaz, az érzékeny szőkített, festett hajat gyengéden tisztítja.

A természetes szőke, melírozott vagy balayage technikával világosított hajszín számára is megfelelő lehet a másik három termékújdonság, amik extra hidratálást és fényfokozást ígérnek. Egyikük a Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme krém-gél állagú hidratáló pakolás, ami a festési eljárásoktól igénybevett és érzékennyé vált haj számára ideális, a samponos tisztítást követően.

A Blond Absolu Night Sérum Cicanuit egy éjszakai szérum, ami minden típusú szőke hajra alkalmazható. Állaga könnyed, nem nehezíti el a hajszálakat, hidratálja azokat, védi őket a töredezéstől. Akár napi szinten is használható, plusz ápolást nyújt a hajnak.

Végül a Blond Absolu Huile Cicaextreme hajolaj akár 230 °C-ig is megbízható hővédelmet nyújt a hajszálaknak.

A márka a különböző festett szőke hajtípusok számára külön ajánlásokat is összeállított a készítmények sorrendiségére, gyakoriságára, típusára vonatkozóan:

highlighted blondenatual dark baseplatinum blondesun-kissed blondebleach addictcurly bleached
< >