Krémmánia magazin

Maszkálló rúzsújdonság: Oriflame The One Colour Unlimited Ultra Fix

Az Oriflame The One sminkkollekciója új taggal bővült, az Oriflame The One Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzs tartós, matt fedést ígér ajkainknak.

The ONE Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzsok
The ONE Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzsok

Csókállósági preferenciáinkat messze lekörözte az elmúlt hónapokban az, mennyire maszkálló a rúzsunk. Szomorú korrajz, de ez van, tényleg bosszantó, ha a rúzs fele rákenődik maszkunk belsejére, míg például beérünk a munkahelyre.

Sokan persze rövidre zárják a dolot és fel sem tesznek rúzst, mondván, minek a maszk alá. Mi azonban a másik tábor véleményét is tökéletesen megértjük, miszerint furcsán félig kész a smink, ha szemeinket, arcunkat szépen árnyaljuk, ajkaink pedig pőrén pucérkodnak, mikor lekerül a maszk. Mert előbb-utóbb szerencsére csak levesszük. Innen nézve pedig valóban fontos, hogy a rúzs tartós legyen ajkainkon, ne kenődjön el, de lehetőleg nem is szárítsa rommá a szánkat.

Oriflame_TheONE_Lipstick_1Oriflame_TheONE_Lipstick_2Oriflame_TheONE_Lipstick_3
< >

Erre vállalkozik az Oriflame rúzsújdonsága, ami 14 matt fedést adó színben érhető el, köztük számos nude árnyalattal, intenzív pinkes és korallos pirosakkal, valamint néhány dögös sötétebb, a bogyós gyümölcsök színét idéző árnyalattal.

The ONE Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzs
The ONE Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzs