Krémmánia magazin

Arcápolási rutinépítőt készített a The Ordinary

Új szolgáltatással bővült a The Ordinary, ezentúl a márka weboldalán segítséget kaphatunk arcápolási rutinunk összeállításához. A Regimen Builder egy arcápolási rutin kialakítására alkalmas kérdőív, amit bármikor, regisztráció nélkül is kitölthetünk.

The Ordinary Regimen Builder
The Ordinary Regimen Builder

A kérdések bőrtípusunk, bőrproblémáinkra vonatkoznak, illetve néhány arra irányul, milyen elvárásaink vannak a kozmetikumokkal kapcsolatban, illetve mik a prioritásaink. Pikk-pakk meg van, többféle módon is kitöltöttük, mindannyiszor 8 kérdésből állt a sor.

Eredményül a reggeli és esti arcpolási rutinra vonatkozóan is kapunk tippeket: arctisztítót, egy-két szérumot és arcápolót, mindet a The Ordinary kínálatából. Ami furcsa, hogy fényvédőt egyáltalán nem ajánl a rendszer, még plusz egy tippként sem, illetve sajnálatosnak tartjuk, hogy a Hylamide és NIOD vonal termékeit nem vonták be a rutinkészítőbe. Ha már egy weboldalon belül árulják őket (és ha már egy cég termékei), legalább egy árkategória-preferenciára vonatkozó kérdést megért volna bedobni és annak megfelelően a másik két márka termékeit is ajánlani. Biztosan nem olyan nagy ördögösség, a Skinsmart oldalán elérhető rutinvarázsló például képes erre is.

KM kedvenc The Ordinary termékek
KM kedvenc The Ordinary termékek

Persze a Regimen Buildert így is érdekes végigkattintgatni, kezdő rutinozóknak egész biztosan plusz egy segítség lehet a kozmetikumok kiválasztásában.