Krémmánia magazin

Collistar – A trenddiktáló márka (x)

A Collistar márka leginkább az új piaci szegmensekben piacra bocsátott, a legutolsó trendeknek megfelelő ikonikus, utánozhatatlan és forradalmi termékeiről ismert. A testkezelésben kiváló szakértő és vitathatatlan olasz piacvezető Collistar termékei a legkorszerűbb kutatások eredményei által igazolt értékes, különleges formulákat és gondosan válogatott, tesztelt aktív összetevőket tartalmaznak, tónusos, bársonyos megjelenést biztosítva a nők számára.

Az innovatív olasz márka filozófiája 1983 óta a szépség iránti elhivatottság és az innováció iránti elkötelezettség.

A megújult MAGNIFICA termékcsalád 4 tagja

Collistar Magnifica Feltöltő Hatású Krém

A Collistar ikonikus Magnifica öregedésgátló krémje most még hatékonyabb lett. Speciális szezámmag kivonatot tartalmaz, mely stimulálja a zsírtermelés természetes folyamatát, ezzel láthatóan feltöltve a bőrt. A két újgenerációs peptid és a növényi koleszterin kombinációjának köszönhetően újradefiniálja az epidermist és helyreállítja a bőr gátfunkcióját, fokozva annak természetes önregeneráló hatását. A mély ráncok drasztikusan csökkennek. Gazdag textúrájának köszönhetően azonnal felszívódik a bőrön.

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Collistar Magnifica Feltöltő Hatású Light Krém

A Collistar Magnifica Light Feltöltő Hatású Krém egy új, ultrakönnyű és ultra lágy textúrában egyesíti a Collistar öregedésgátló technológiáinak minden erőteljes hatását. Azonnal felszívódik és feltölti az arcot. Újradefiniálja az epidermist és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Tökéletes normál és vegyes bőrre, ideális még a legérzékenyebb bőr számára is.

Collistar Magnifica Ránctalanító Szemkörnyékápoló Krém

A Collistar Magnifica Ránctalanító Szérum egy gazdag, bársonyos krém, mely láthatóan javítja a szemkontúr feszességét és segít megelőzni a ráncok kialakulását, ragyogóbbá téve a szemet.
A Gamma aminosav erőteljes ránctalanító hatással bír, a Chaga gomba kivonat pedig minimalizálja a sötét karikákat és a fáradtság jeleit.

Érzékeny szem számára is alkalmas.

Collistar Magnifica Ránctalanító Szérum

A Collistar Magnifica Ránctalanító Szérum egy intenzív öregedésgátló kezelés, amely újradefiniálja és újratölti az epidermiszt. Exkluzív technológia, mely a bőrrel érintkezve rögtön kifejti hatását, folyamatos hatást biztosítva. A szezámmag kivonat, a két újgenerációs peptid és az ultra hidratáló növényi koleszterin okos kombinációját egy különleges tengeri hatóanyag egészíti ki, a sejtkommunikáció serkentése és a kollagén sűrűségének növelése érdekében. Az epidermisz vastagsága megnövekszik, az arcszín egyenletesebbé, a bőr textúrája finomabbá válik, a ráncok feltöltődnek.

Gazdag, alkalmazáskor mégis könnyed textúra, tökéletes minden bőrtípus számára, beleértve az érzékeny bőrt is.

A cikk a Primőr Kozmetikai Kft. támogatásával készült.