Krémmánia magazin

Újdonság: Foreo Luna 3 plus

Belehúzott a Foreo, a Bear után itt a következő újdonság, a Foreo Luna 3 plus, egy igazi kis 3 az 1-ben készülék: melegítéssel kombinált arctisztítást, célzott mikroáramos kezelést és feszesítő masszázst is adhatunk bőrünknek segítségével.

A bőven tenyérnyi méretű készülék két változatban érhető el: normál és érzékeny bőrre, előbbi halvány rózsaszín, utóbbi lila színben pompázik és a fő különbség a kis szilikon sörték puhaságában keresendő. Mint a többi Luna, ez is USB-n keresztül tölthető, vízálló, és jól tisztítható szilikon anyagú, a Foreo applikációjában pedig elérhetjük a hozzá készült arckezelő program is ami nem csak a használat módjában segít, de a különböző funkciók intenzitását is beállíthatjuk.

Foreo Luna 3 plus applikáció
Foreo Luna 3 plus applikáció

Az arctisztítás funkció alapvetően ugyanaz mint a többi Foreo esetén, csakhogy itt kör alakban kis fém gömböcskék is vannak a felületen, ezek bocsátják ki a hőt, ami akár 55 fokos is lehet, ez pedig már egy határozottan érezhető bőrmelegítő hatás. Célja, hogy a bőr puhább legyen, a tisztítás így jobban hasson a pórusok belsejére, majd pedig a rutin következő lépésében felvitt szérumok, bőrápolók is nagyobb hatást érjenek el.

Alapesetben az arctisztító program egy perces, de ez is arcterületenként állítható, akár 1-1 percre feltolva az egységeket, plusz a rezgések erősségét (ez a Foreós T-Sonic pulzálás)  is hangolhatjuk 1-16-os skálán. Mind a kettőt feltolva a maximumra azonban túlzás lenne a bőr számára, inkább úgy gondoljatok erre, hogy ha jobban ki akarjátok élvezni a melegítő hatást, használjátok tovább, de pici rezgési fokozaton a gépet.

A további izgalmakat a készülék hátoldala adja, pontosabban az azon található két kis fém pötty és a finomban barázdált felület. A két gömböcske felel a mikroáram leadásáért, ami gyakorlatilag ugyanaz a funkció mint a Foreo Bear esetén, ezt kombinálja a Luna 3 plus is a T-Sonic rezgésekkel.  A mikroáramos kezelés lényege, hogy “az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, aminek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz.” Vagyis, ez kvázi egy arcfitness gép, ami a bőr alatti izmokra hat, azokat tornáztatja, így igyekezvén a korral egyre satnyuló izomzatot kordában tartani, és ez által a bőr feszességét is támogatni. Hisz minél erősebb, fittebb az izomzat, annál jobban “tartja” a bőrt, annál kevésbé lesz a bőr megereszkedett rajta.

Az áramerősséget és a rezgés erősségét egyaránt állíthatjuk az appban, amit érdemes kéznél tartani a használathoz is, ugyanis ezen keresztül tudjuk a kezeléseket elindítani: teljes arc és nyak, valamint külön szemkörnyék, száj körüli terület, homlok és nyak kezelésére is van útmutató. Ezek kényelmes tempót diktálnak, mi több, eltérő rezgések érezhetők a különböző fázisokban, és hagynak időt rá, hogy felvigyük a szérumot, gélt amit használnánk és a mozdulatokkal sem kell kapkodni.