Krémmánia magazin

6 exkluzív húsvéti szépségdoboz – Egy doboznyi Lovebrands (x)

Szóljon az idei húsvét a feltöltődésről és a kényeztetésről. A Lovebrands csapata idén is összeállított néhány szuper limitált és szuper trendi húsvéti csomagot, melyek segítségével maximális lesz az otthoni megszépülés!

A legnépszerűbb termékek, kedvezményes árakon és még ajándék is jár mindegyik mellé. What’s not to love? Rendeld meg március 30-ig a kedvencedet, hogy húsvétig biztosan megérkezzen hozzád.

Fedezd fel az összeset itt!

Tangle Teezer Must-Haves Box

Ugye nem kell bemutatnunk a Tangle Teezer hajkeféket? Ha mégis, beszéljen magáért ez a box.
A Tangle Teezer Original hajkefe, mely két fázisú fogainak köszönhetően nem húzza a hajat, fájdalom- és töredezésmentessé teszi fésülködést. Tartalmaz még egy Tangle Teezer Easy Dry & Go beszárító hajkefét is a csomag, melynek köszönhetően a haj beszárítása egyszerű, hatékony és kíméletes. Illetve egy Tangle Teezer tupírfésűt is találsz a boxban, amely minden hajtípusnak és hajhossznak magasságot, textúráltságot és hosszan tartó volument kölcsönöz.

És hogy teljes legyen a frizura, az új Invisibobble Sprunchie Slim Bella Chrome hajgumi szett is jár a szuper hajkefék mellé!

Artdeco Sminkfixáló Box

Az Artdeco Sminkfixáló Boxxal mindig hibátlan lehet a sminked, akár maszkviselés után is!
A box tartalmaz egy Artdeco Pore Minimizing Primer-t, mely egész napra biztosítja a tartós alapot a sminkednek. Ha elkészült a smink, jöhet a fixálás, amihez megtalálod a csomagban az Artdeco 3in1 Make-up Fixáló Spray-t. Utolsó lépésnek pedig használd az Artdeco Magic Fix Ajakrúzs Fixálót, így nem csak bombabiztos, hanem maszkálló is lesz a sminked!
Ráadásul ajándékba kapsz mellé egy gyönyörű Artdeco Full Precision rúzst is, amivel azonnal tesztelheted az ajakrúzs fixálót!

Lovebrands Top Box

Egy box, mely magába zárja a legnépszerűbb Lovebrands termékeket, melyeknek senki sem tud ellenállni: egy Tangle Teezer Wet Detangler hajkefét, mely kíméletes a hajjal, könnyedén, húzás nélkül kifésüli még a vizes hajat is. A méltán híres Physician’s Formula Murumuru Butter Bronzosító a benne lévő murumuru vajnak köszönhetően a hihetetlenül krémes és lágy textúra egyszerre ötvözi a por és a krém állagú bronzosítók egyvelegét, ezzel tökéletes ragyogást adva az arcnak. Továbbá találsz benne egy Palmers Kakaóvajas Natural Bronze Barnító Testápolót is, mely nem csak gyönyörű, természetes barnaságot biztosít a bőrnek, hanem hidratálja és táplálja is azt, miközben isteni kakaó illatot áraszt magából.

Természetesen ennél a csomagnál sem maradhat el az ajándék, ami nem más, mint egy Palmers Kakaóvajas testápoló igazán praktikus, utazóméretben.

Palmer’s Arcápoló Box

Egy csomag, mely teljeskörű arcápolást biztosít egy természetes összetevő, a kakaóvaj segítségével, illetve tartalmazza mindazt, ami az ápolt és ragyogó bőrhöz szükséges.
A Palmer’s Kakaóvajas Skin Therapy Arcápoló Olaj a kakaóvaj, 10 tiszta olaj és az E-vitamin erejével segíti az öregedés jeleinek csökkentését. A Palmer’s Kakaóvajas Regeneráló Szérum Hegekre pedig szintén a kakaóvaj és az E-vitamin, illetve 5 további hatékony összetevő segítségével veszi fel a harcot hegekkel és képes azokat elhalványítani, eltüntetni.
Az ajándék pedig a Palmer’s Hidratáló Stick-je, mely tökéletesen elfér a zsebedben és a test bármely részének ápolására azonnali segítséget nyújt.

Collistar Tavaszi Testápoló Box

A tavasz a megújulásról szól, így ennek függvényében a Lovebrands összeállította a Collistar Tavaszi Testápoló Boxot, mely tartalmazza mindazt, amire a megújuláshoz szükség lehet.
A csomagban találsz egy Collistar Anti-age Talasso Testradírt 300 g-os kiszerelésben, mely 4 hatással rendelkezik: a tengeri sók hámlasztanak és megújítják a bőrt, az antioxidánsok, mint a C-vitamin és a szicíliai citrus kivonat védelmet nyújt a bőröregedés ellen. És egy Collistar Anti-Aging Lifting Hatású Testápoló krémet, mely egy ultrafinom textúrájú krém azonnali, hosszantartó lifting hatással, amely visszaadja a bőr rugalmasságát, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve neki. Megújult és tökéletesen hidratált bőrt kölcsönöz, amely napról napra láthatóan feszesebb, ragyogóbb és élettel telibb.

Az ajándék pedig egy Luxus Mini Collistar Narancsbőr Elleni Cryo Gél Erősebb Formula 30 ml-s kiszerelésben, ami egy ultrakönnyű és szuper gyorsan felszívódó zselés formula, mely hűsítő érzést nyújt, és azonnali lifting hatást biztosít, ezzel megküzdve a narancsbőr összes típusával.

Physician’s Formula Rosé All Day Box

Igazi tavaszias, rózsa illatú termékek egy boxba zárva, melyek segítségével bármilyen alkalomra elkészíthetsz egy tökéletes és ragyogó sminket. A Physicians Formula termékei mind hipoallergének, illatanyagmentesek, állatkísérlet-mentesek és klinikailag teszteltek. A Rosé All Day Szérum egy rózsavízzel dúsított olajmentes, gyöngyházfényű szérum, mely hidratál, segít feszesebbé és ragyogóbbá tenni a bőrt. Könnyed, gyorsan beszívódik és megfelelően előkészíti az arcbőrt a sminkelésre. A Rosé All Day Bouqet Rosé Szemhéjpúder paletta 12 különböző, rendkívül magas pigmenttartalmú, csillogó és matt árnyalatot is tartalmaz. Gyönyörűen díszíti a szemet és könnyedén olvad a bőrbe. Végül, de nem utolsó sorban jöhet az ultra lágy fényvisszaverő gyöngyöket tartalmazó highlighter, a Rosé All Day Petal Glow.

A Box tartalmaz még egy elmaradhatatlan hialuronsavas rúzst is, a népszerű Healthy Folyékony Ajakrúzsok Dose of Rose árnyalatát.

A cikket a Primőr Kozmetikai Kft. támogatta.