Krémmánia magazin

Újdonság: La Roche-Posay Anthelios Age Correct fényvédő arcra

A legjobbkor érkezett meg a La Roche-Posay arcra való fényvédője: épp mire jön a napsütéses jó idő, és mi kétségbe vonnánk az SPF20 készítmények hatásosságát. A La Roche-Posay Anthelios Age Correct egy hibrid krém, nemcsak SPF50-es faktorú fényvédő, de öregedésgátló összetevőket is tartalmazó hidratáló krém. Ráadásul két változatban is elérhető.

A fényvédő Mexoryl XL kémiai fényvédőt tartalmaz, valamint niacinamide-ot, azaz B3-vitamint, ami hatásos a pigementfoltokra és ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést. Emellett természetesen a La Roche-Posay termálvíz is megtalálható a készítményben, továbbá fragmentált hialuronsav és PHE-Resorcinol, amely aktív összetevők szintén
hozzájárulnak a bőröregedés folyamatának lelassításához.

A készítmény széleskörű védelmet nyújt az UVB és UVA-sugárzás ellen, valamint véd a szennyeződések és az infravörös sugárzás által előidézett oxidatív stressz ellen.

És ami szuper, hogy színezett változatban is elérhető. Ennek fedése nem BB-krém erősségű, azonban tökéletes, ha egy kicsit szeretnénk összekapni a bőrképet. Ez egyébként amiatt is előnyös lehet, mert az optimális fényvédő mennyiség felvitele esetén sem lesz maszkszerűen sok a színanyag, amit el kell dolgozni arcunkon.