Krémmánia magazin

Rihanna a hajápolást is meghódítja, jön a Fenty Hair

Rihanna inkluzív szépségbirodalma új területek felé kacsintgat, a hírek szerint hamarosan érkezik a Fenty Hair hajápolók arzenálja.

A márkát a hónap elején jegyezték be, és a hivatalos papírok alapján hajápolók, hajformázók minden formája a hajegyenesítőktől a göndörítőkig, valamint hajfestékek is szerepelnek a felsorolásba. Persze minden ilyen eljárás esetén bevett forma, hogy a létező összes szóba jöhető terméktípust felveszik a márkához, sminktermékei és arcápolói esetén is bőven akad még olyan szegmens, amiben nem dobott piacra terméket. De ugyebár ami késik, nem múlik.

Rihanna Fenty Hair

A Fenty Beauty és a Fenty Skin indulásuk óta nagy népszerűségnek örvendenek, és a hír hallatán a márkák rajongói már most rápörögtek a hajápolókra is. Rihanna csapatától azonban még nem erősítették meg a híreket, így nem tudni, mikorra várható az újdonságok piacra lépése. Mindenesetre az is lehet, hogy még mindig előbb történik meg, mint hogy az énekesnő új lemezzel jelentkezzen, amire a 2016-is ANTI óta nem volt példa.