Krémmánia magazin

Uriage arcápoló újdonságok tavaszra (x)

Bármilyen is a bőrtípusod, az Uriage kozmetikumai közt számos készítményt találhatsz, melyek illeszkedhetnek arcápoló rutinodba. Ha a jó idő beköszöntével úgy érzed, szükséged van valamilyen könnyedebb arcápolóra, esetleg egy hatásos szérumra, a lenti újdonságokra érdemes egy pillantást vetned.

URIAGE TERMÁL HIDRATÁLÓ WATER ESSENCE

Arcra, minden bőrtípusra

Hidratál, feltölt, segít megőrizni a mikrobiom egyensúlyát, ragyogóvá teszi a bőrt. Uriage termálvízzel. 24h hidratáció. 

Az Uriage Termál Water Essence egy valódi termálvíz koncentrátum, mely exkluzív formulájában az Uriage termálvíz minden hidratáló erejét ásványi esszenciaként tartalmazza, és ezt hialuronsavval, Aquaxyl hidratáló boosterrel, prebiotikumokkal és ásványi anyagokkal, nyomelemekkel kombinálva intenzíven tölti fel vízzel a bőrt, kiegyensúlyozza annak hidratáltságát, kisimítja a dehidratáltság okozta finom vonalakat, megerősíti a bőr barriert és segít megőrizni a mikrobiom egyensúlyát. Selyemakác kivonat tartalmával fokozza az arc ragyogását. Intenzíven hidratálva bőre felfedi fiatalosságát és természetes fényét. Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatásuk számos vizsgálattal igazolt.

Használata: Reggel és/vagy este cseppentsen 3-4 cseppet a tenyerére, dörzsölje össze, majd vigye fel a megtisztított és száraz arcra és nyakra. Használhatja önállóan vagy kombinálva napi bőrápoló termékeivel. Kerülje a szemmel érintkezést.

URIAGE XÉMOSE SOS PERMET SZÁRAZ BŐRRE – 200 ml

Javasolt fogyasztói ára: 4999,- Ft

A Xémose bőrgyógyászati szakértelme egy könnyű, frissítő permetben, a száraz bőr viszketését azonnal enyhítő, nyugtató hatással. Lipidpótló, tápláló, hidratáló permet, száraz bőr napi ápolására, és/vagy atópiára hajlamos bőr regenerálására. Táplál, véd, gátolja az irritációt és a viszketést. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt. Arcra és testre.

Ajánlott: Száraz bőrrel járó viszketés enyhítésére. Száraz bőr napi ápolására és érzékeny, atópiára hajlamos bőr regenerálására.  Csecsemőknek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.  Ajánlott továbbá száraz bőrrel járó betegségek megelőzésére, és szteroidos bőrgyógyászati kezelés kiegészítéseként és utána fenntartó ápolásként. Tulajdonságai: 60 másodperc alatt enyhíti a száraz bőr viszketését**. Használatával a száraz bőr rugalmassá, puhává, hidratálttá válik és hosszan tartóan visszanyeri komfortját. Modern összetétele pótolja a lipideket, táplálja, védi a száraz bőrt, nyugtatja az irritációt és a bőrfelület kivakarását okozó viszketést. Azonnali megnyugvást biztosít és hosszan gátolja az irritáció és a bőrszárazság kiújulását. Késlelteti, csökkenti az irritációkkal, súlyos bőrszárazsággal járó fellángolások kialakulását és visszatérését.

Uriage innováció: az Uriage Laboratórium 3 szabadalmának (Chronoxine®, TLR2-Regul®, Cerasterol-2F®), az Uriage termálvíz jótékony hatásának és a Shea vajban és Illipe olajban gazdag összetételnek köszönhetően HÁROM SZINTEN SEGÍT HELYREÁLLÍTANI A BŐR BARRIER FUNKCIÓIT:

1) helyreállítja a mikrobiom egyensúlyát, csökkentve a diszkomfort érzést, viszketést és a tünetek visszatérését,
2) helyreállítja és megerősíti a fizikai bőr barriert, hogy a bőr védettebbé váljon a külső irritáló hatásokkal szemben,
3) szabályozza a természetes immun barriert, segítve az irritációt enyhítő természetes mechanizmusokat, ezáltal gyorsan és hosszan tartóan enyhíti az irritációt, és hosszabb tünetmentes periódust biztosít a „fellángolások” között. A könnyebb napi használat érdekében gyorsan felszívódik, nem kell hosszan várni a felöltözéssel. **Klinikai vizsgálat bőrgyógyászati felügyelettel.
Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk számos vizsgálattal igazolt.

Használata: Igény szerinti gyakorisággal a tiszta bőrfelületre. Ne fújja közvetlenül az arcára, kerülje a szemmel érintkezést. A bőr kíméletes tisztítására használja a XÉMOSE SYNDET krém-tusfürdőt vagy a XÉMOSE Olajtusfürdőt.

URIAGE TOLÉDERM CONTROL SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ml

Javasolt fogyasztói ára: 4499,- Ft

Érzékeny, intoleráns vagy allergiás szemkörnyékre és szemhéjra.Azonnal nyugtat, hidratál, véd.

Tulajdonságai: Azonnal felfrissíti, hidratálja, nyugtatja, védi az érzékeny bőrt és hosszan tartó komfortot biztosít. MINIMALISTA FORMULA 3 aktív összetevővel: az Uriage termálvíz, Alga poliuronidok és növényi szkvalén kombinációja azonnal nyugtat, erősíti a barriert, emeli a bőr toleranciaküszöbét, segít kontrollálni az irritációkat, csökkenteni a diszkomfortos, bizsergő, csípő, forróság és/vagy feszülő érzést. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, táskákat. NAGYON MAGASAN TOLERÁLT / Bőrgyógyászati és szemészeti kontrollal tesztelt. Kontaktlencse viselése mellett is alkalmazható. Fiziológiás pH.

Használata: Reggel és/vagy este vigye fel a szem környéki területre.

URIAGE ROSÉLIANE CC KRÉM SPF50+ rosacea ellen 40ml

Javasolt fogyasztói ára: 5999,- Ft

Nyugtató, védő krém kipiruló és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt érzékeny arcbőrre. UVA/UVB védelemmel. Véd, nyugtat, színezett állaga elfedi a bőrpírt. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt.

Tulajdonságai: URIAGE innováció, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával a rosacea átfogó kezelése érdekében. Uriage termálvízben gazdag textúrája, a Ginzeng, Vörös hínár kivonatokat és az Uriage Laboratórium által szabadalmaztatott Cerasterol-2F®, TLR2 Regul® és SK5R® komplexeket tartalmazó exkluzív összetétele megelőzi, csökkenti a bőrpírt és akadályozza annak visszatérését, erősíti a bőr barriert, hogy az hatékonyabban védjen a bőrpírt okozó külső hatásokkal szemben. Hosszan tartóan nyugtatja az érzékeny bőrt, védi az érfalakat, javítja a mikrokeringést, szabályozza a bőrpír és hajszálértágulatok kialakulásáért is felelős molekuláris reakciókat, enyhíti a forróság és diszkomfort érzetet, hidratálja a bőrt és véd az UVA/UVB sugárzás bőrpírt okozó hatásától. Színezett textúrája és bőrbe olvadó, nem zsíros állaga egységesíti az arcszínt, elfedi a vörösséget, a bőrt puhává és alaposan hidratálttá teszi. Nem komedogén. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk számos vizsgálattal igazolt.

Használata: Reggel és este vigye fel a kíméletesen megtisztított, száraz arcra.

URIAGE BARIÉDERM CICA DAILY ARCÁPOLÓ SZÉRUM 30ml

Javasolt fogyasztói ára: 9999,- Ft

Arcápoló szérum károsodott, külső hatásoktól irritálódott, megtört, igénybe vett bőr napi ápolására, és/vagy túlérzékeny bőr ránctalanító, hidratáló ápolására. Megerősíti, helyreállítja a bőr barriert és a mikrobiomot, egységesebb bőrfelszínt és arcszínt nyújt.

Az Uriage bőr barrier szakértelméből született bőrgyógyászati szérum, mely erősíti és védi a napi környezeti stressznek, irritációknak kitett arcbőrt. Ajánlott pl.: maszk viselés okozta irritációk, szélsőséges klimatikus viszonyok, munkahelyi környezeti ártalmak, borotválkozás, nem megfelelő kozmetikai termékek okozta irritációk, esztétikai, bőrgyógyászati beavatkozások után vagy túlérzékeny bőr esetén ránctalanító, hidratáló arcápolóként.  BARRIER INNOVÁCIÓ: 10,5% THERMAL-BIOTIC KOMPLEX tartalma az Uriage termálvíz és egy prebiotikum, az Inulin kombinációjával segít helyreállítani az egészséges bőr-, és mikrobiom barriert. Regeneráló Cantella Asiatica-ban (Tigrisfű), hialuronsavban és B5 provitaminban (Panthenol) gazdag összetétele megnyugtatja az arcbőrt, felerősíti a regenerációt, mélyen hidratál, feltölti a kisebb ráncokat és egységesíti a bőrfelszínt, az arcbőr színét és fokozza ragyogását. Dipeptid tartalma fokozza a bőr regenerációs folyamatait, ezáltal segít megelőzni a bőröregedés jeleinek megjelenését. Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális.

Eredmény: az arcbőr színe ragyogóbb és egységesebb, a bőr nyugodtabb, ellenállóbb és készen áll a további küzdelemre a stresszfaktorokkal.

Használata: Reggel és este vigye fel a kíméletesen megtisztított, száraz arcra.

URIAGE BARIÉDERM CICA DAILY ARCÁPOLÓ GÉL-KRÉM 40ml

Javasolt fogyasztói ára: 6999,- Ft

Arcápoló gél-krém károsodott, külső hatásoktól irritálódott, megtört, igénybe vett bőr napi ápolására, és/vagy túlérzékeny bőr ránctalanító, hidratáló ápolására. Biztosítja a napi hidratációt, helyreállítja a bőr barriert és a mikrobiomot, véd, nyugtat.

Barrier szakértelmünkből született ultrakönnyű gél-krém, mely ideális napi védő hidratáló ápolás a környezeti stressznek, irritációknak kitett arcbőr számára. Ajánlott pl.: maszk viselés okozta irritációk, szélsőséges klimatikus viszonyok, munkahelyi környezeti ártalmak, borotválkozás, nem megfelelő kozmetikai termékek okozta irritációk, esztétikai, bőrgyógyászati beavatkozások után vagy túlérzékeny bőr esetén ránctalanító, hidratáló arcápolóként. BARRIER INNOVÁCIÓ: 10,5% THERMAL-BIOTIC KOMPLEX tartalma az Uriage termálvíz és egy prebiotikum, az Inulin kombinációjával segít helyreállítani az egészséges bőrés mikrobiom barriert. Regeneráló Cantella Asiatica-ban (Tigrisfű), hialuronsavban és B5 provitaminban (Panthenol) gazdag összetétele megnyugtatja az arcbőrt, felerősíti a regenerációt, azonnal hidratál, feltölti az apróbb ráncokat, segít gátolni a bőr idő előtti öregedését, és egységesíti az arcbőr színét, felületét, fokozza ragyogását. Réz és cink tartalma antimikrobális és nyugtató hatásával segít a bőrnek visszanyerni optimális komfortját. Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális. Eredmény: a bőr felfrissül, feltöltődik, ragyogóbbá és azonnal nyugodtabbá válik.

Használata: Reggel és este vigye fel a kíméletesen megtisztított, száraz arcra.

A cikk az Uriage támogatásával készült.