Krémmánia magazin

Újdonság – Givenchy Gentleman EdT Intense

Izgalmas parfümújdonság érkezett a férfiak számára, a Givenchy Gentleman vonala bővült egy új taggal. Szinte hihetetlen, de az eredeti illat 1974-ben jelent meg, az elmúlt évtizedekben pedig igazi illatikonná nőtte ki magát. 2017-ben a modern korhoz igazították, most pedig megjelent a Givenchy Gentleman EdT Intense, “az írisz egy egészen addiktív interpretációja, egy meglepő kommunikáció, mely különleges, művészi emléket állít Hubert de Givenchy-nak.”

 

A valódi elegancia azt jelenti, hogy vállaljuk önmagunkat és törődünk másokkal.

Hubert de Givenchy

Üvege fényes és időtlen, mely ezúttal éj kék színbe öltözött: egy mély árnyalat, mely titokzatosságot áraszt, ahogy bizonyos nemességet is. A flakon formáját ráadásul újratervezték, így csökkenteni tudták a felhasznált üveg mennyiségét, emellett a doboz is újrahasznosítható, fenntartható forrásból származó papírból készült.

Az illat maga költészet: “mint a sors piros fonala, úgy találkozik itt ismét az írisz, egy kis csavarral, valamint egy merész fás jegy. Ezúttal azonban a kék írisz és a cédrusfa vannak ennek a magabiztos, férfias kompozíciónak a szívében. Az előző frissítő, púderes jellege találkozik az utóbbi ellenállhatatlan erejével. Frissesség és függőség…

Mely összetevőket választották az alkotók, hogy tovább hangsúlyozzák ezeket az érzéseket?

A bazsalikom zöld és aromás árnyalatot ad a kék íriszhez, a kardamom meglepően fokozza a ragyogást. Kifinomult eleganciájával a ciprus hatására tovább tart a friss érzés, és eggyé válik a fás, cédrus jegyekkel. A cédrus szelíd jellegét meleg, beburkoló kumarin egészíti ki, mellyel a csábítás biztosan működik.”