Krémmánia magazin

Tavaszünnep – 5 virágos kozmetikum, neked

Rájuk nézni is jó érzés, hát még kipróbálni ezeket a kozmetikai újdonságokat, melyek minden cseppje, minden kis szemcséje a mi kényeztetésünkre jött létre. És mi másról szólnának, ha nem a virágokról, végtére is tavasz van.

Sablonos? Ugyan! Ki ne imádna egy csokor illatozó virágot, vagy nézné örömmel a virágba boruló fákat, bokrokat? Ne csodálkozzunk, ha a szépségmárkákat is rendre megihletik a tavasz ékkövei, inkább válogassunk közülük és élvezzük ki, ha találunk kedvünkre valót.

Artdeco Fell This Bloom Obsession Blossom Duo Pirosító

Két, egymással harmonizáló árnyalatú pirosítót rejt a kerek tégely, melyek színe minden bőrtónus számára megfelelő. Külön-külön is felvihetjük őket, de mixelhetjük is, egyedi arányokat kialakítva. Könnyű, por állagú textúrája lágy, de szépen építhető fedés ad, miközben finom rózsa illattal bűvöli érzékeinket.

MAC Black Cherry Glow Play Lip Balm

A Black Cherry kollekció része ez az ajakbalzsam, mely ápolja, hidratálja ajkainkat, miközben a cseresznyevirág által inspirált árnyalatokkal színezi is őket. A fotón a Pinking of You árnyalat látható.

Lush Anyák napi kollekció

Habfürdők, fürdőbombák és testradírok, isteni virágos illattal, no meg persze a virágok formája által ihletve – ez a Lush Anyák napi kollekciója, aminek része a Jasmine Cream szilárd habfürdő is, ami jázmin és ylang-ylang illata tölti meg a levegőt.

Oriflame Giordani Gold Essenza Blossom Parfum

A márka Giordani Gold illata új variánssal jelentkezett, melyet a narancsvirág, a kamélia és a jázmin illattrió határoz meg. Rózsaarany, elegáns vonalvezetésű üvegcsét kapott a parfüm, amire már az első vélemények is megérkeztek a Krémmánián: “nőies, lágy vonású, vonzó, elegáns, 30 felettieké, akik céltudatosak, de mélyen mégis álmodozó-romantikus alkatok”.

Love Beauty and Planet Rose & Aloe Vera Wholesome Protection fogkrém

A virágok nem hiányozhatnak a szépségápolás egyetlen területéről sem, így mutatunk egy különleges fogkrém újdonságot is, ami nem csak ttól extra, hogy aloe verát és növényi alapú összetevőket tartalmaz, de ízanyaga etikus forrásból származó bulgáriai rózsával is gazdagított. Ráadásul vegán és formulája 94%-ban biológiailag lebontható.