Krémmánia magazin

5 új női parfüm, amiket érdemes kipróbálni

Parfümújdonságokból nem volt hiány az elmúlt hetekben, bemutatunk közülük most ötöt, amik a mi figyelmünket is felkeltették. Tesztre még nem fogtuk őket, de leírásaik alapján látni fogjátok, miért javasoljuk azt, ha parfümériába mentek, feltétlen szagoljátok meg őket.

parfümújdonságok április

Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette – a Dolce illatcsalád új tagja, amelyben a vörös ribizli illatjegyei varázsolnak el, melyek egyúttal izgalmas kontrasztot alkotnak a letisztult pézsma akkordokkal és a fás, aromás jegyekkel.

Milyen az új Dolce-lány, akinek ezt az illatot megalkották? “Merész, élettel teli, társaságkedvelő, nem fél kimondani gondolatait, nőiességét spontán fejezi ki. Az új Dolce rose illat ez a könnyed vidám életérzést jeleníti meg új illatában.”

A Nuxe Huile Prodigieuse Florale illatújdonságban a magnólia, pézsma és grapefruit alkot pezsdítő, vidám elegyet.

“Az üveg pasztell rózsaszínből cukorka pinkké változik, a színárnyalatok intenzitása
fokozatosan növekszik, mint az a fokozódó öröm,mely mosolyt csal az arcunkra…  elragadó illatát egy eau de parfumbe zárták, ezzel egy olyan csintalan illatot megalkotva, mely az optimizmus rózsaszín felhőjére csábít minket.”

A Giorgio Armani Terra di Gioia Eau de Parfum illatát a Mediterráneumot körülelő napsütötte tájak szellemisége ihlette. Púderes, magával ragadó, mégis ragyogó.

A jázmin virágos illatjegye köré épül, melynek a krémes mandulavirág akkord kölcsönöz melegséget a vibráló borostyánfa által élénkebbé varázsolva. “A Terra di Gioia üvege a Gioia illatok üvegének ikonikus, a természetben fellelhető alakzatokat megidéző elliptikus formáját követi. Az üveg kecses vonalai és pasztel árnyalatai a hiteles kortárs nőiességet tükrözik vissza.”

A Boss Boss Alive Eau de Toilette a Boss Alive EdP könnyedebb kiadása.

Virágos-fás illat, amelynek fejjegyében ropogós alma, zamatos mandarin,  citrom és magnólia keveréke fogad, az intenzíven nőies szívjegyben pedig arab jázmin, damaszkuszi rózsa és magnólia keverednek és adnak egzotikus virágos hangulatot, egyedülálló krémes és fűszeres jelleget az illatnak. Végül az alapjegyben muskotályzsálya és tőzegmoha csatlakozik a szantálfához és cédrusfához.

Az új Zadig & Voltaire This is us! Eau de Toilette egy nők és férfiak számára egyaránt vonzó illat, amit a feltűnő és hosszan tartó vanília, az élettel teli és lendületes kasmírfa, valamint az addiktív szantálfa határoz meg.

“Örökké fiatal, örökké együtt. Egy illat, mely egyesít bennünket. Egy illat, melyet megosztasz másokkal, egy illat neked, egy illat nekünk.”