Krémmánia magazin

170 éves a Kiehl’s, limitált kollekcióval ünneplik az évfordulót

Szerepel a logójában, rajta van minden termékén az évszám, mégis meglepő, ha belegondolunk: 170 éve, hogy a New York-i East Village-ben megnyílt a Kiehl’s első patikája. A jeles évforduló alkalmából a márka két különleges kollekcióval is készült.

A Limitált Kiadású Megemlékező Kollekció minden idők legkedveltebb és legkeresettebb formuláinak különleges kiadását tartalmazza: a Midnight Recovery Concentrate, az Ultra Facial Cream, a Calendula Herbal Extract Toner és a Creamy Eye Treatment with Avocado került a válogatásba. Mindegyikük különleges arany díszítésű, fehér üveg csomagolásban érkezik, melyeknél ügyeltek arra is, hogy környezettudatos anyagok felhasználásával tervezzék őket, hasonlóan a másik limitált kollekciójuk tagjaihoz.

Midnight Recovery Concentrate
Midnight Recovery Concentrate
Ultra Facial Cream
Ultra Facial Cream
Calendula Herbal Extract Toner
Calendula Herbal Extract Toner
Creamy Eye Treatment with Avocado
Creamy Eye Treatment with Avocado

A Kiehl’s most először archívumai mélyére ásott, hogy évtizedekkel ezelőttről visszahozzon három történelmi formulát, és a mai igényekhez igazítva egy limitált kollekcióban mutassa be újra őket. Céljuk az volt, hogy ily módon is méltóképp tisztelegjenek a korábbi korszakokat forradalmasító szépségirányzatok előtt. A Limitált Kiadású Hagyományőrző Kollekcióba három termékük tartozik.

Kiehl's Heritage French Rosewater Toner
Kiehl’s Heritage French Rosewater Toner

A Heritage French Rosewater Tonert a hatvanas évek rózsavíz tonikja inspirálta, újonnan megalkotott bőrpuhító és frissítő formuláját Törökországból származó, kézzel szedett rózsaszirmok is ékesítik. A huszas éveket idézik az Esszenciális olajok, a Love Luring jázmin, rózsa és ylang-ylang hozzáadásával készült, a Fortune Seeking citrusos, fehér teás és bergamott jegyeket tartalmaz, a Jinx Removing pedig egy meleg, érzéki illat vetiverrel és szantálfával.

kiehls-fragrance-heritage-fortune-seeking-essence-oil-10ml-3605972401106-front jpgkiehls-fragrance-heritage-jinx-removing-essence-oil-10ml-3605972401182-frontkiehls-fragrance-heritage-love-luring-essence-oil-10ml-3605972401144-front
< >

A Heritage Glycerin Soaps szappanokkal az 1990-es évekbe ugrunk vissza. Két változatban érhetők el, Fresh Herbal illattal, mely ideális testre és kézre, valamint illatmentes formulával, mely az ajánlás szerint arcon is használható, a gyengéd formulának köszönhetően tökéletes
mindennapi használatra.

Kiehl's Heritage Glycerin Soap
Kiehl’s Heritage Glycerin Soap
Kiehl's Heritage Glycerin Soap - illatmentes
Kiehl’s Heritage Glycerin Soap – illatmentes