Krémmánia magazin

Amikre a legtöbbször kerestünk – TOP10 szépségápolási márka

A Lookfantastic e-kereskedő oldal, az elmúlt 12 hónap Google kereséseit megvizsgálva, közzétette, melyek mostanság a legnépszerűbb szépségápolási brandek a világon. A TOP10-ben csupa itthon is kedvelt márka szerepel, mutatjuk őket sorban.

10. Elemis

A brit luxus gyógy- és bőrápoló márka legnépszerűbb terméke a Krémmánián az Elemis Por-Collagen Cleansing Balm, mely egy mélytisztító balzsam, ami speciális maszkként is használható. A márkára 2 079 000 keresés érkezett.

9. COSRX

A Cosrx egy dél-koreai márka, amit a k-beauty és clean beauty rajongói is kedvelnek, nálunk a Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence gyűjtött már be bő kétszáz elismerő véleményt. A márkára 2 124 000 keresés indult.

8. Elizabeth Arden

A több mint 100 éves múlttal rendelkező márkát Elizabeth Arden alapította New Yorkban. Bár a KM-en elsősorban a parfümjei hasítanak, számos bőrápoló terméke is van a márkának. Nálunk a legnépszerűbb krém az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant, ami egyúttal a márka egyik legikonikusabb kozmetikuma. A brandre 2 286 000-en kerestek.

7. Moroccanoil

A Moroccanoil egy luxus hajápolási márka, melynek termékei az argánolaj képességeire építve nyűgözik le használóikat. Itthon még annyira nem ismert, bár a Moroccanoil Oil Treatment hajkondicinálóra már érkezett pár vélemény nálunk is. 2 682 000 Google keresés futott be a márkára.

6. Ameliorate

A márkát az alapító lúdbőre hívta életre, pontosabban az ellene folytatott, reménytelennek tűnő küzdelem. A Krémmánián egyetlen termék, az Ameliorate Transforming Body Lotion adatlapja található, a nagy nemzetközi népszerűség alapján azonban ki tudja, ceratosis pilaris ügyben talán érdemes próbát tenni a márkával. 2 804 000-en kerestek rá.

Lookfantastic toplista (Forrás: Foreo)

5. Pai

Rosehip Seed & Fruit Universal Facial Oil
Pai Rosehip Seed & Fruit Universal Facial Oil

Az  angol kozmetikai márka az érzékeny bőr természetes kozmetikumokkal való ápolására szakosodott, organikus kozmetikumai nem tartalmaznak olyan irritáló anyagokat, mint alkohol, mesterséges illatanyagok, parabének, sodium lauryl sulfate. A Krémmánián a Pai Skincare Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil a legnépszerűbb, a márkára 4 900 000 keresést indítottak a Lookfantastic felmérése szerint.

4. Eucerin

Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-gél Arcra SPF 50+
Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-gél Arcra SPF 50+

Talán senkinek nem kell bemutatni az itthon is népszerű dermokozmetikai márkát, melynek számos népszerű bőrápolója, arcápolója és fényvédője szerepel a mi adatbáziusnkban is. Köztük is toptermék az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-gél Arcra SPF 50+. A márkára 5 618 000 keresés indult a múlt évben.

3. Foreo

Foreo Bear
Foreo Bear

Elektronikus arctiszítóinak népszerűsége a harmadik helyre röpítette a Foreót, a márka legismertebb termékei a LUNA 3, a világ legpuhább arctisztítója, az UFO 2, ami egy teljes körű arckezelést nyújtó okos arcmaszk eszköz, valamint legújabb, mikroáramos arcfeszesítő készülékük, a BEAR. A Krémmánia legnépszerűbb Foreója a Foreo Luna Play Plus szónikus arctisztító készülék. A márkára 6 851 000 keresést indítottak.

2. Neutrogena

Neutrogena Hydro Boost Water Gel
Neutrogena Hydro Boost Water Gel

Amerikában az Olay mellett a Neutrogena az egyik legnépszerűbb a drogériákban, nálunk leginkább a “norvég formula szerint megalkotott” kézkrémjeiről és a pattanások elleni termékeiről ismert, holott rengeteg más kozmetikum is elérhető kínálatában. Arcápolók közül a Krémmánián a Neutrogena Hydro Boost Water Gel a legnépszerűbb. A Lookfantastic felmérése szerint a márkára 7 857 000 keresés futott be.

1. The Ordinary

THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA

Magasan az élen végzett a smart beauty márka The Ordinary, ami klinikailag megbízhatóan bizonyított hatóanyagokat kínál egyszerű formulákban, igencsak kedvező árakon. Nálunk is minden kategóriában a top kedvencek közt szerepel, melyben terméke megtalálható, az abszolút leg pedig a The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA arcápoló. Világszinten 37 060 000 keresést indítottak a márkára.