Krémmánia magazin

Újdonság: Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum

Alkohol- és illatanyagmentes szérumújdonsággal jelentkezett a Vichy, most májustól kapható itthon is a Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum, mely ígéretei szerint segít ragyogóbbá, rugalmasabbá és ránctalanabbá tenni a stresszelt, igénybevett bőrt.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions szérum
Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions szérum

Hogyan teszi mindezt?

Az, hogy lelki világunk hatással van bőrünk általános állapotára, talán nem újdonság senki számára. A stressz, az idegeskedés látható jeleket hagynak bőrünkön, elég csak az apróbb ráncokra gondolni, de érzékenyebbé válhat, bőrpír, pattanások is jelentkezhetnek rajta. Emellett a bőr számára ugyanilyen negatív hatással bír az alváshiány, a hormonális változások, illetve a külső könyezeti ártalmak, a szennyezett levegő is.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions szérum
Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions szérum

A Vichy regeneráló széruma a probiotikumok hatására épül (5%-os mennyiségben található benne ún. probiotikus frakció), mely mikroorganizmusok pozitívan befolyásolják a mikrobiom összetételét is. Ily módon ugyanis a bőr barrier funkciója megerősödhet, és kisebb eséllyel keletkezhetnek mikrogyulladások, illetve a meglévő bőrproblémák esetén is segítheti a regenerálódást. Ezt támogatandó, találhatók még a szérumban 4% niacinamide, E-vitamin és bőrazonos összetevők is, mint glicerin és sodium hyaluronate, valamint a vulkanikus eredetű Vichy termálvíz is. A kozmetikum nem csak alkohol- és illatanyag-, de színezék- és szilikonmentes is. Kiszerelése pipettás, az állaga tejszerű, fluid, felvitelt követően gyorsan felszívódik.