Krémmánia magazin

Tobzódj a színekben! 5 új körömlakk nyárra

Akár egy dögös vörös színt, akár valamilyen visszafogott, natúr árnyalatot újítanál be, a körömlakk újdonságok közt megtalálod a vágyott darabot. Számos márka jelentkezett nyárra új kollekciókkal, közülük mutatunk ötöt, melyek elnyerhetik a tetszésedet.

Körömlakkok nyárra
Körömlakk újdonságok nyárra

Manikűrtrendek

A nyár minden hetére találhatsz más-más körömdekorálási módot, annyi divatos szín és forma jelentkezett be. Közülük is kiemelkedő a

  • nude manikűr,
  • az extrán ragyogó, csillámokkal megpakolt árnyalatok,
  • az élénk márványmintás,
  • minden, ami a francia manikűrön alapul,
  • és a szivárvány, illetve az egy szín árnyalataiból építkező manikűrök.
Körömlakkok nyárra
Körömlakkok nyárra – Illusztráció: Getty Images

Körömlakk újdonságok

essie Gel Couture

essie Gel Couture
essie Gel Couture

Friss újdonság az essie Gel Couture kollekciója,  melynek tagjai UV-lámpa nélkül ígérik a géllakk hatást, amihez a színekhez tartozó fedőlakkal szükséges a manikűrt lezárni. Tíz szuper árnyalatból választhatunk, összeállításunkban a Rock the Runway-t láthatjátok.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel
Sally Hansen Miracle Gel

A Sally Hansen három körömlakktípusánál is újdonságok várnak, az InstaDri 18 színnel kerül vissza a kínálatba, a Pure vonalnál 5 új árnyalat jelent meg, a Sally Hansen Miracle Gel körömlakk pedig szintén öt új színnel várja a nyarat, köztük ezzel a bármikor bevethető, Sun Shower nude-dal.

Miss Sporty Candy Shine

Miss Sporty Candy Shine
Miss Sporty Candy Shine

Csillogásból sincs hiány, például a Miss Sporty is több – szám szerint nyolc – árnyalattal készült, köztük a Miss Sporty Candy Shine körömlakk régi-új változataival, melyből a 003-as számút válogattuk be. A glitter effect jegyében ez nagyobb részecskéket tartalmaz, amivel feldobhatjuk színben passzoló alaplakkunkat, vagy egymásra rétegezve kimaxolhatjuk hatását.

Nailberry

Nailberry
Nailberry

Tavasszal érkeztek meg hozzánk a Nailberry körömlakkjai, melyek extrája a lélegző formula, ami oxigénnel dúsított és nedvességáteresztő. Gluténmentes, hala és vegán mind a húsz árnyalat, amik közül a Pink Berry egy kimondottan vidám, nyári szín.

Avon Gél hatású körömlakk

Avon Gél hatású körömlakk
Avon Gél hatású körömlakk

Az Avon Gél hatású körömlakk is öt új, pasztell árnyalattal büszkélkedhet, melyek szuperül mutatnak önmagukban, de variálhatod őket a márka többi újdonságával is. Ilyenek a szolid fényű Avon Pink Illusion körömlakkokk, az Avon Jewelled Illusion körömlakk, ami rose gold csillogást ad, vagy az Avon Crushed Crystals körömlakkjai, amik nevükhöz híven pont olyanok lesznek körmeinken, mint az összetört kristályok. Választásunk most a gél hatású Morning Light árnyalatra esett.