Krémmánia magazin

A skinimalizmus jegyében: Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions (x)

Új trend bontakozik ki a szépségápolás területén: ez a skinimalism (vagy ahogy itthon kezd elterjedni: a skinimalizmus). Az irányzat – ahogy arra a neve is utal – a leegyszerűsített szépségápolási rutint helyezi középpontba, mind az arcápolás, mind a sminkelés terén. A kevesebb smink, ami mellett természetes szépségünk jobban érvényesül, már egy ideje igen népszerű. Azonban a skinimalista arcápolás egy valóban új szemléletre épít:

használjunk kevesebb, de sokoldalú terméke(ke)t a rutinunkban.

 Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum
Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum

A minimalizmus a termékek előállításában is megmutatkozik: kevesebb, viszont annál hatékonyabb összetevőt használnak, melyek egyszerre akár több bőrproblémát is tudnak orvosolni.

Ilyen skinimalista termék a Vichy új Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló széruma is. Bőrünk számos stresszfaktornak van kitéve: nagyvárosi életünk, a szennyezett levegő, a klímaváltozás, az alváshiány vagy a hormonális változások mind megmutatkozhatnak rajta. A Vichy újdonsága az igénybe vett bőrt veszi kezelésbe, és adja vissza ragyogását, rugalmasságát és teszi ránctalanabbá egyszerre.

 Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum
Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum

A Minéral 89 Probiotic Fractions vulkanikus eredetű Vichy termálvízben előállított probiotikus frakciókkal és antioxidáns hatású vitaminokkal (niacinamid) gazdagított összetétellel rendelkezik.

A niacinamidról egyre többet hallunk, de mi is az a probiotikus frakció?

A fenti stresszfaktorok gyengítik a bőr védekezőképességét, így megjelenhetnek a mikrogyulladások. A bőr szárazabb és érzékenyebb lesz, felületén bőrpír jelenik meg. A probiotikumok olyan mikroorganizmusok, amelyek pozitívan képesek befolyásolni a bőr mikrobiom összetételét, így felgyorsítják az igénybe vett bőr regenerálódási folyamatát.

A Vichy új Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérumát érzékeny bőrön is tesztelték, emellett hipoallergén, alkohol- és illatanyagmentes. Nem tartalmaz sem színezéket, sem szilikont és minden bőrtípusra alkalmazható.

A cikk a Vichy támogatásával készült.