Krémmánia magazin

Újdonság: La Perla kozmetikumok

Parfüm, testápoló, ajakrúzs és több más dekorkozmetikum is bekerült a luxus fehérneműiről híres La Perla induló szépségmárkája kínálatába. A La Perla Beauty júliustól lesz elérhető, termékei állatkísérletmentesek és vegánok lesznek, legtöbb kozmetikumuk újratölthető csomagolást kap, és ügyeltek rá, hogy újrafelhasználható műanyagot használjanak fel.

Fotó: www.beautybylaperla.com

La Perla sminktermékek

Indulásként ötféle sminktermék lesz elérhető, a La Perla Matte Silk Lipstick két vörös árnyalatban, melyek közül egyik egy nappali, akár Zoom meetingekkel kompatibilis szín, míg a másik az esti alkalmak vöröse.

A La Perla Petal Lips Tinted Lip Balm nemcsak az ajkak lágy színezésére alkalmas, de pirosítóként és szemhájárnyalóként is használható.

A La Perla Volumising Mascara jól építhető, intenzív színeket ígér, egész pontosan két árnyalatban: a fekete mellett élénk kobaltkék színben is megvásárolhatjuk.

A La Perla Liquid Eyeliner wet-look finish-t ígér és precíz sminkelést. Mindezt két árnyalatban, egy vöröses Deep Red, valamint egy kék True Blue színben.

Végül a La Perla Sculpting Brow Gel a szemöldökök formázásában segít. A könnyű állagú gél áttetsző, valamint kétféle barna árnyalatban lesz elérhető.

A La Perla testápolói közt luxus bőrápoló szérumot, bőrradírt, testápolót olajos tusfürdőt is találunk, álomszép flakonokban.

La Perla bőrápolók

Parfüm vonalon egész sor új illat vár ránk. A La Perla Signature EdP egy virágos, citrusos illat, friss, vizes jegyekkel. Mellette egy teljes parfümsorozatot is bemutattak, mely nyolc, egészen különböző különböző illatot tartalmaz.

La Perla Signature EdP
La Perla Signature EdP