Krémmánia magazin

Smart beauty újdonság: Skintegra arcápolók

Jó hír a tudatos bőrápolóknak, újabb taggal bővült az itthon is kapható smart beauty márkák sora: megérkezett a Skintegra. A horvát márka termékei nem tartalmaznak illatanyagot vagy más, potenciálisan irritáló hatású összetevőket, aktív hatóanyagai pedig gyengédek a bőrhöz, és arra is ügyeltek, hogy nyugtató, regeneráló hatású komponensek is kerüljenek kozmetikumaikba.

Skintegra
Skintegra

A Skintegra minden terméke cruelty free és vegán, plusz még a jótékonykodásról sem feledkeztek meg: a profit egy részét nők és gyermekek számára fenntartott védett házak, valamint állatmenhelyek támogatására fordítják.

Arcápolók egész sora érhető el náluk, például illatanyagmentes olajos lemosó, amiből bizony még a Krémmánia adatbázisában is kevés van. A Skintegra Atomic víz hatására tejes lotion állagúvá válik a bőrön, ígérete szerint eltávolítja a vízálló sminket és a vízálló, tartós fényvédőt is.

Skintegra Atomic Olajos lemosó minden bőrtípusra
Skintegra Atomic Olajos lemosó minden bőrtípusra

Érzékeny bőrűek számára izgalmas lehet a Skintegra Lumion 5% AHA + 1,58% PHA hámlasztó tonik, ami glikolsavat, tejsavat tartalmaz és gluconolactone-t, valamint hidratáló-nyugtató glicerin és panthenol is megtalálható benne.

Skintegra Lumion 5% AHA + 1,58% PHA hámlasztó tonik
Skintegra Lumion 5% AHA + 1,58% PHA hámlasztó tonik

A bakuchiolt egyre gyakrabban találhatjuk meg különböző anti-aging készítményekben, a növényi kivonatról ugyanis az hírlik, a retinolhoz hasonló anti-aging hatást fejt ki a bőrre. A Skintegra Architect 1% bakuchiol szérum is erre építi hatását, hatásos lehet ráncok, pigmentfoltok és enyhébb pattanások esetén. 1% bakuchiolt és 2% ectoint tartalmaz, utóbbi  egy bőrnyugtató hatású bőrkondicionáló összetevő, ami segíthet a bőrt megvédeni az UVA sugarak által okozott károktól is.

Skintegra Architect 1% bakuchiol szérum
Skintegra Architect 1% bakuchiol szérum

Aki pillekönnyű, mégis izmos hidratálót keres, annak a Skintegra Hydra B Hidratáló szérum-emulzió kipórbálásra érdemes termék, a pumpás kiszerelésű emulzió ugyanis szérumként és hidratáló krém helyett is használható. Így zsíros bőrűeknek nyáron szuper hidratáló lehet a fényvédő alá.

Skintegra Hydra B Hidratáló szérum-emulzió
Skintegra Hydra B Hidratáló szérum-emulzió