Krémmánia magazin

Hiánypótló újdonság: La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray

A La Roche-Posay Cicaplast krémje nagyon sok Krémmániás számára alapvetés, amiből mindig jó, ha van otthon egy tubussal. Extra bőrnyugtatásra, hidratálásra, saját részre és a gyereknek is. Nos, aki így van ezzel, annak egy nagyon jó hírrel szolgálhatunk: megjelent a készítmény fújós változata, a La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray.

Mit kell tudni róla?

A La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray egy panthenol és madecassoside tartalmú bőrnyugtató kozmetikum, ami érintés nélkül segíti az érzékeny, egyensúlyát vesztett bőrbarrier megújulását. A fújós megoldás egyszerű és praktikus használatot ígér, amit bármikor bevethetünk, és segítségével a nehezen elérhető helyekre is könnyen juttathatunk a készítményből. Nem kell elkenni, bedörzsölni, elég ha fújunk belőle egy keveset a bőrre.

La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray
La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray

Bár egy hidratáló spray-nél sokkal, de sokkal több, táskába beledobós, napközben magunkra fújós készítményként is el tudjuk képzelni, hisz így a naptól felhevült bőr tényleg valódi nyugtatást kaphat.

Ráadásul illatmentes, alkoholmentes készítményről van szó, ami akárcsak a krémes változat, gyerekek bőrén is nyugodt szívvel alkalmazható.