Krémmánia magazin

Szerinted milyenek? 5 nyári újdonság a Krémmániáról

Nyáron sem lankad a Krémmániások figyelme, naponta tucatnyi kozmetikum adatlapjával bővül az oldal. Átnézve az elmúlt időszakot, mutatjuk, mely júliusi újdonságokon akadt meg a szemünk, amik – legalábbis összetevőik, leírásaik alapján – kipróbálásra érdemesek.

kremmania ujdonságok

TATA HARPER NOURISHING OIL CLEANSER

TATA HARPER NOURISHING OIL CLEANSER
TATA HARPER NOURISHING OIL CLEANSER

A márka kínálatában ugyan nem újdonság ez az éppen csak felkerült olajos arclemosó, annak apropóján azonban, hogy néhány termékükkel bővült a Krémmánia, érdemes megjegyezni: a márka Magyarországra érkezett. Ha régóta kíváncsi vagy, milyen ápolást nyújtanak ezek a luxus kozmetikumok, a Tinamu kínálatában ezentúl megtalálod őket.

Bemutatása: A tápanyagokban gazdag olaj, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, mellyel elősegíti az egészséges, puha és rugalmas arcbőr elérését. A formula 9-féle vitamint és ásványi anyagot, 6-féle antioxidánst, és 11-féle bőrpuhító, bőrtextúra-finomító összetevőt tartalmaz.  

CATRICE BRONZE AWAY TO… SZEMHÉJPÚDER PALETTA

CATRICE BRONZE AWAY TO... SZEMHÉJPÚDER PALETTA
CATRICE BRONZE AWAY TO… SZEMHÉJPÚDER PALETTA

A márka július végén megjelenő, limitált kiadású újdonsága a Bronze away to … sminkkollekció, melyben a szemhéjpúder paletta mellett bronzosító és highlighter paletta, hidratáló fixáló spray, testre való bronzosító és egy annak az eldolgozását is segítő, maxi sminkecset található.

Bemutatása: A szemhéjpaletta kilenc erősen pigmentált árnyalata tökéletesen illeszkedik egymáshoz és nyárias sminkstílusokat inspirál. A meleg, az év bármelyik időszakában hordható
színek mellett a paletta intenzív türkizkék és élénk narancssárga színei biztosan elrepítik a szépség
szerelmeseit a tengerhez, és álmokat idéznek elő Panama lélegzetelállító naplementéjéről. Az árnyalatok a mattól a csillogón át a fényesig terjednek. A beépített tükörrel ellátott, kiváló
minőségű, pálmafamintás csomagolás abszolút nyári hangulatot teremt a sminkelés során.

LANCÔME IDÔLE AURA EDP

LANCÔME IDÔLE AURA EDP
LANCÔME IDÔLE AURA EDP

Az Idôle parfümcsalád új illattal lép a nyárba, az Idôle Aura merész, sós-virágos illat, mely újraértelmezi az eredeti parfüm tiszta, virágos védjegyét. Kifinomult, mégis erőteljes és érzéki.

Fejjegyek: só, rózsa
Szívjegy: jázmin
Alapjegyek: pézsma, vanília

Bemutatása: Az Idôle Aurával a Lancôme olyan nők egész generációjának készítette az illatot, akik közösen érnek el sikereket és a megállíthatatlan energia hajtja őket. Az élet minden területéről érkező nők, akik egyetlen cél érdekében fognak össze: „Együtt mind Idôle-ok vagyunk.” Hatalmas
erő által egyesülve ezek a nők olyan szinergiát alkotnak, amely új fényt sugároz az egész világon, amelyet sajátjuknak tekintenek. Ez a holnap világa.

COSRX PURE FIT CICA TONER

COSRX PURE FIT CICA TONER
COSRX PURE FIT CICA TONER

Izgalmas k-beauty arcápoló került fel a Krémmániára, ami INCI listája alapján sokatok kedvence lehet. Arctisztítás utáni, a pH-érték egyensúlyának helyreállítására szolgáló tonikról van szó, csordulásig ázsai gázló kivonattal, illetve a növényből kinyerhető, saját jogon is összetevőként szereplő asiaticoside-dal, madecassoside-dal és más komponensekkel (összesen 7 Cica összetevővel). Ez alapján pedig bőrnyugtató hatása, hidratáló képessége sem elhanyagolható.

Bemutatása: Könnyű, vizes toner kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét a tisztítás után, és friss érzetet ad.

LUSH GOOD KARMA… EVERYBODY NEEDS SOME TUSFÜRDŐ

LUSH GOOD KARMA... EVERYBODY NEEDS SOME TUSFÜRDŐ
LUSH GOOD KARMA… EVERYBODY NEEDS SOME TUSFÜRDŐ

A földes pacsuli, a napsütötte narancsolaj és a zamatos citromfűfőzet illatai keverednek ebben a folyékony tusfürdőben, mely a márka nyári újdonsága. Nem úgy maga az illat, a Karma ugyanis már évtizedek óta bűvöli az érzékeket.

Bemuatása: A Karma már 20 éve a Lush egyik legnépszerűbb illata. Az inspirációt hozzá a hatvanas évek Londonjának napsütéses, hippis hangulata adta. Így használd: szappanozd be magad a Lush szeretett illatával, és terjeszd a világban a tiszta bőr és az instant jó energiák üzenetét!