Krémmánia magazin

Sminkajánló az őszi-téli szezonra, a Giorgio Armani Privé bemutatójáról

A Giorgio Armani Privé 2021/22-es őszi-téli Haute Couture divatbemutatója nemcsak a lélegzetelállító ruhaköltemények miatt volt izgalmas, de a hozzájuk készített sminkek is megérdemlik, hogy bemutassák őket.

Őszi-téli sminkajánló a Giorgio Armanitól
Őszi-téli sminkajánló a Giorgio Armanitól – Fotó: ©Armani Beauty

A sminkek Linda Cantello sminkmester kreativitását dicsérik, melyek lágy színekből és izgalmas formák keverékéből épülnek fel. „Igazán rózsaszín hangulatban voltam, friss pasztellszínek, a ragyogó pinkek és lágy rózsás pirosítók bűvöletében, így repítve retro árnyalatokat a jövőbe” – mondta el a sminkek kapcsán.

Miket használt a sminkekhez? Íme!

ARC

A smink előkészítéséhez a modellek arcát a GIORGIO ARMANI PRIMA GLOW-ON MOISTURISING
CREAM arckrémmel masszírozták át, ügyelve arra, hogy a krém beszívódjon a bőrbe,
mielőtt felkerül az smink alapja. A hibátlan, mégis természetes hatás érdekében a
GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK CONCEALER korrektort használták az arc azon részein, ahol szükséges volt. A szemöldököt szintén ennek a korrektornak a megfelelő árnyalatával tették ragyogóvá, majd az egészséges ragyogás érdekében a GIORGIO ARMANI NEO NUDE A-BLUSH pirosító 50-es vagy 52-es árnyalatát használták, a modell arcszínétől függően.

Fotó: ©Armani Beauty

SZEMEK

A sminkmester számára a munkát egy különleges berendezés, az Armani Beauty Lab segítette most is, mely egy mobil laboratórium, amiben alapozók, szemfestékek, highlighterek és rúzsok színtelen alapjai találhatók pigmentek széles skálájával. A sminkmester ebből, a helyszínen keverte ki a zöld és kék szemhéjfestékeket, melyeket a modellek sminkjeihez felhasználtak. Ezek az egyedileg gyártott színek grafikus vonalak formájában kerültek fel a szemhéjakra, egy harmadik vonalat pedig
a szemhéj közepére a GIORGIO ARMANI SMOOTH LIP PENCIL szájceruza 4-es árnyalatával húztak. A szempillagöndörítés után a GIORGIO ARMANI EYES TO KILL CLASSICO szempillaspirál 1-es (fekete) árnyalatát használták.

Fotó: ©Armani Beauty

AJKAK

A GIORGIO ARMANI SMOOTH LIP PENCIL szájceruza 4-es árnyalatának és a GIORGIO ARMANI NEO NUDE ECSTASY BALM ajakfény 1-es árnyalatának keveréke került az ajkakra. Végezetül pedig a GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER púder megfelelő árnyalatát használták a smink fixálásához.

Fotó: ©Armani Beauty