Krémmánia magazin

Újdonság: Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Tökéletes nyárzáró újdonsággal rukkolt elő a Kiehl’s, immár hazai webshopjában is elérhető a Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, a márka első retinolos széruma.

Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Mint tudjátok, a retinol az anti-aging bőrápolási összetevők sztárja, ami klinikailag
bizonyítottan képes láthatóan simítani a ráncokat és korrigálni a bőröregedés egyéb jeleit. Mindezt úgy, hogy fokozza a bőrfelszín megújulását, helyreállítja a bőr teltségét és feszességét.

A hatóanyag ereje miatt a retinolt tartalmazó termékek azonban számos kellemetlen mellékhatást is okozhatnak, például bőrszárazságot, bőrpírt, hámlást, nem véletlen, hogy a legtöbb esetben a retinolos termékeket fokozatosan vagy változó erősséggel kell bevezetni a bőrápolási rutinba, hogy először a bőr hozzászokjon az összetevőhöz.

 

Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

A kellemetlenségek elkerülése végett a Kiehl’s olyan formulát alakított ki, ami precíz napi adagolást tesz lehetővé és az ígéretek szerint láthatóan veszi fel a harcot a bőröregedéssel szemben, miközben minimalizálja a hagyományos retinol formulákkal járó kellemetlen mellékhatásokat.

A Kiehl’s szérumának fő összetevője, a tiszta retinol 0,1 százalékos mennyiségben található meg, mely mellett ceramidokat és peptideket is tartalmaz, amik segítenek megerősíteni a bőr
védőrétegét és növelik a bőr retinollal szembeni toleranciáját. Mellettük még niacinamide, sodium hyaluronate és E-vitamin is megtalálható benne, formulája alkoholmentes és illatanyagmentes.

Fotó: kiehls.hu

A szérum retinolmennyisége lehetővé teszi a mindennapos használatot, hogy kis lépésekkel, de folyamatosan haladjuk a bőrszépítés útján. Az ajánlás szerint minden bőrtípusra használható, beleértve az érzékeny bőrt is. Alkalmanként 1 pumpányi mennyiséget javasolt felvinni belőle a megtisztított bőrre, és napközben ne feledjük le a széles spektrumú fényvédőt sem. A márka leírása alapján a szérum használható a szemkörnyéken is, valamint természetesen érdemes bevetni bármely egyéb bőrfelületen, ahol szeretnénk anti-aging hatását kiélvezni, ideértve a nyakat, a dekoltázst és a kézfejet is.