Krémmánia magazin

Kipróbáltuk az új magyar márka, a Vízangyal tusfürdőjét (x)

Ha te is szeretsz drogériás tusfürdő újdonságokra vadászni, a Vízangyal neked való lesz. Idei újdonság a magyar márka, melynek kozmetikumai Szentkirályi ásványvíz felhasználásával készültek, és azonnal három illatváltozatban jelentek meg.

A rózsaszín, virágos Floral Empire és a frissítő, zöld csomagolású Hydro Fresh mellett a kék, Aquatic Blue kollekció tagjai argánolajat tartalmaznak, és az ígéretek szerint a száraz bőrt is megfelelően ápolják. Közülük a Vízangyal Aquatic blue hidratáló tusfürdőt próbáltam ki az elmúlt napokban, erről olvashatjátok tapasztalataimat.

Vízangyal Aquatic blue hidratáló tusfürdő
Vízangyal Aquatic blue hidratáló tusfürdő

Megjelenés és első benyomás

A márkáról érdemes tudni, hogy kínálatában megtalálhatóak tusfürdők, testápolók, kézkrémek, valamint folyékony szappanok is.

A tusfürdő két kiszerelésben kapható, 300 és 500 ml-es változatban, hozzám közülük a nagyobbik érkezett, ami jókora mérete ellenére is mutatós. Köszönhető ez a flakon áttetsző, indigókék színének is, amin az arany színű angyal logó és a feliratok is szépen érvényesülnek, összességében sem túlzó.

Első benyomásra nekem megnyerő volt, olyan, amit kiszúrnék a boltban is – valójában ez már megtörtént, találkoztam ezzel a termékkel már a tesztelést megelőzően is.

Tapasztalatok

Maga a tusfürdő átlátszó, illata friss, de inkább parfümös jellegű, szinte körülölel a zuhanyzás perceiben. Sőt, zuhanyzás után is tartós, ami feltehetően a kollekcióba tartozó testápolóval csak tovább fokozható.

Habzása mérsékelt, mégis, kevés is elegendő belőle így (pláne) a fél literes kiszerelés kiadós mennyiségnek számít.

Tisztító hatásával elégedett voltam, strandolós, fényvédőben fürdő nap után is érezhetően leszedte rólam a többrétegnyi naptej maradékát. Mindezt úgy, hogy közben bőrömet sem szárította. Plusz hidratáló hatást nem tapasztaltam, de őszintén szólva ezt tusfürdőtől nem szokam elvárni. Sokkal inkább, hogy ne húzódjon a bőröm és ne érezzem úgy, hogy testápoló nélkül száraz érzetű lesz. Ezt teljesítette, így elégedett vagyok vele.

Pozitívuma továbbá, hogy magyar termékről van szó, ami száz százalékban vegán összetevőkkel készült, és nem tartalmaz allergén anyagot.

Vízangyal Aquatic blue hidratáló tusfürdő
Vízangyal Aquatic blue hidratáló tusfürdő

A cikk megjelenését a Víz Angyal Catering Kft. támogatta.