Krémmánia magazin

Újdonság: NIOD Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS3)

A Deciem márkacsoport top márkája, a NIOD megújította népszerű anti-aging szérumát, a Copper Amino Isolate Serum 2:1 után immár elérhető a NIOD Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS3).

NIOD Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS3)
NIOD Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS3) (Fotó: instagram/deciem)

A szérum a bőröregedés minden látható jele ellen harcba kíván szállni, azonban mindezt továbbra is indirekt módon teszi. Ez annyit tesz, hogy nem konkrétan a bőr öregedésére fókuszál, hanem összetevői a bőr egészségét hivatottak visszaadni, és ezen keresztül korrigálni, javítani, amit lehet.

Az új formulát immár nem szükséges mixelni, egyben tartalmaz 1 százalék tiszta, higítatlan Copper Tripeptide-1-et (GHK-Cu) és az 1 százalék tiszta, higítatlan GHK peptidet (Tripeptide-1), amelyek természetesen is megtalálhatók a plazmában, azonban mennyiségük a tinikor végétől folyamatosan csökken. Sokféle szerepeük van a bőr egészséges működésének fenntartásával kapcsolatban: immunfunkciókban, sebgyógyulásban, kollagénszintézisben, gyulladáscsökkentésben is részt vesznek.

Mellettük megtalálhatók a szérumban az elődben is már szereplő további pepidek:

  • 9 százalék Tripeptide-29 (ami egy, a kollagénben természetesen is megtalálható aminosavlánc),
  • 4 százalék Acetyl Tetrapeptide-2 és Trifluoroacetyl Tripeptide-2 komplex utóbbiak szintén kollagénserkentő peptidek.
  • 9 százalék Myristoyl Nonapeptide-3 Complex tartalma a természetes bőrmegújulási folyamatot támogatja,
  • keresztkötött hialuronsav tartalma pedig a hidratálást, vízmegkötést segíti, a normál hialuronsavnál is hatékonyabban.
  •  A benne található 0.10% tiszta, mono-szerkezetű, növényi eredetű Glycogen egy burok, mely segíti, hogy a peptidek sértetlenül eljussanak a megfelelő helyre a bőrben

A szérum segítségünkre lehet a bőröregedés számos jelének minimalizálásában: javítja a bőr textúráját, az egyenetlen bőrtónust, pórusösszehúzó hatású, a bőrképet javítja, egészségesebbé teszi. A szérumot a reggeli és esti rutinba is betehetjük, ám arra figyeljünk, hogy:

  • kémiai hámlasztó használata esetén először a NIOD szérumot vigyük fel, majd várjunk fél percet és csak utána jöjjön a hámlasztó. A szérumban található Copper Tripeptide-1 ugyanis savérzékeny összetevő.
  • Az összetevő savérzékenysége miatt C-vitaminos szérumokkal egy rutinban inkább ne használjuk.