Krémmánia magazin

Kipróbáltuk a Maria Galland online szépségtanácsadását, íme a tapasztalatok (x)

Szépségtanácsadásra elmenni mindig izgalmas program, nagyon szeretek kezeléseket, termékeket megismerni, és mindig tanul valami újat az ember a saját bőréről, és általában az arcápolási metódusokról.  Emiatt is keltette fel érdeklődésemet a felkérés, hogy próbáljam ki a Maria Galland online szépségtanácsadását, és írjam le róla nektek tapasztalataimat.

Előkészületek

A szépségtanácsadás esetén ez roppant egyszerű volt, a márka weboldalán keresztül tudunk bármikor időpontot foglalni, illetve itt tudjuk a regisztrációval egyidőben a legfontosabb információkat is megadni magunkról, amire a szépségtanácsadónak szüksége lesz majd.

A tanácsadás jó 40 perces időtartamú, ára 4900Ft, ami összeg levásárolható, ha a javasolt Maria Galland arcápolók valamelyikét (vagy másikat) megrendeljük. Erről persze nem kell azonnal dönteni, ennél jóval kényelmesebb a folyamat számunkra.

Maria Galland Szépségtanácsadás - Naptár
Maria Galland Szépségtanácsadás – Naptár

Az időpontfoglaláskor nemcsak szövegesen válaszolunk néhány, arcbőrünk típusát, illetve aktuális arcápolási rutinunkat érintő kérdésre, de három fotót is fel kell tölteni arcunkról: egyet szemből, és egyet-egyet mindkét oldalról, smink nélkül, természetes fényben, lehetőleg minél közelebbről.

Így zajlik a Maria Galland online szépségtanácsadás

Az időpontfoglalásról emailes visszajelzést kapunk, amiben benne van a Zoom találkozó linkje is. Én Görög-Vörös Nina szépségtanácsadónál foglaltam időpontot, akivel az online találkozás során átbeszéltük mindent, ami csak arcbőrömet és arcápolási rutinoma érinti, kezdve attól, milyen típusú a bőröm, milyen bőrproblémáim vannak, érzékeny-e a bőröm valamilyen összetevőre, készítményre, milyen kozmetikumokat szoktam használni és milyen rendszerességgel, és persze azt is tisztáztuk, milyen irányba vinném tovább rutinomat.

Maria Galland szépségtanácsadás - időpontfoglalás menete
Maria Galland szépségtanácsadás – időpontfoglalás menete

Persze nem csak én beszéltem, számos hasznos tanácsot, megállapítást tett bőröm állapotáról. Meglátásait most, utólag is helytállónak tartom, és róluk egy részletes összefoglalót is kaptam a tanácsadást követően, ami mindenki számára hasznos mankó lehet.

Ez a dokumentum természetesen az állapotfelmérésen alapuló ajánlást tartalmazott arra nézve is, hogy a Maria Galland kínálatából mely kozmetikumokat lenne érdemes használnom reggeli és esti rutinomban, milyen sorrendben, és gyakorisággal.

A kozmetikumokról egy másik listát is kapunk, a tanácsadást követően emailen küldik az elérését tanácsadói kosarunknak, mely a Maria Galland oldalán összeállított tételes, szerkeszthető bevásárlólista. Ehhez hozzátehetünk, vagy el is vehetünk belőle, és a végén itt érvényesíthetjük (a tanácsadás időpontjától számított két héten belül) a levásárolható díjról kiállított kupont.

Maria Galland – Tanácsadói kosár

Miért tartom jó ötletnek az ilyen szépségtanácsadást?

Teljes arcápolási rutint összeállítani nem egyszerű, és bár nem előírás, hogy egy márka termékeiből épüljön fel, érthető, ha valaki úgy dönt, leteszi a voksát egy elismert név mellett, és annak kínálatából válogat. Az olyan prémium márkák azonban, mint a Maria Galland, nem olcsók, egy szépségtanácsadás azonban éppen a választásban rejlő bizonytalanságokat oldja fel, ad segítő kezet és iránymutatást, merre induljunk el, mit válasszunk a széles kínálatból.

Ha érdeklődsz a Maria Galland márka iránt, régóta foglalkoztat, melyik arckrémjük, szérumuk lenne ideális számodra, mindenképp javaslom, hogy foglalj időpontot szépségtanácsadásra. Online, az ország bármely szegletéből elérhető, otthonról, kényelmesen igénybe vehetjük. Amiatt pedig nem kell aggódni, hogy nem látja a tanácsadó megfelelően a bőrünket, a fotókkal kiegészülve abszolút pontos jellemzést tud adni róla.

A cikk a Maria Galland támogatásával készült.