Krémmánia magazin

Újdonság: AVON Precious Earth sminkkollekció

Az ősz trendszíneiből építkezik az Avon legújabb sminkkollekciója, az Avon Precious Earth, mely a természet legszebb árnyalatait dolgozta bele sminktermékeibe. A kollekcióba tartozik szemhéjstift, ajakrúzs, egy bronzosító púder és körömlakk, mindegyik többféle árnyalatban, amelyek segítségével gyorsan az őszi szezonra hangolhatjuk sminkünket.

Avon Precious Earth sminkkollekció
Avon Precious Earth sminkkollekció

Az AVON Precious Earth bronzosító púdert a sivatagi naplemente ihlette, meleg árnyalata lágy, napcsókolta színt ad bőrünknek. Két színárnyalatban érhető el: a világosabb a Golden Bronze, a sötétebb a Warm Glow nevet kapta.

Avon Precious Earth bronzosító púder
Avon Precious Earth bronzosító púder

Az AVON Precious Earth ajakrúzs négyféle nude árnyalatban jelent meg, stick-es kiszerelésű, és az ígéretek szerint akár egyetlen rétegben is tökéletes matt fedést nyújt. Háromszög alakú kialakítást kaptak, ami segíti a precíz felvitelt.

Avon Precious Earth ajakrúzs
Avon Precious Earth ajakrúzs

Az AVON Precious Earth szemhéjstiftek hatféle árnyalatban jelentek meg, mindegyikük fényvisszaverő, fémes árnyalat. A krémes formulájú szemfesték kiszerelésének köszönhetően egyszerűen felvihető és eldolgozható.

Avon Precious Earth szemhéjstift
Avon Precious Earth szemhéjstift

Körmeink díszítésére hatféle, vadiúj színű körömlakk áll rendelkezésünkre, az AVON Precious Earth körömlakkok a Pro Colour termékcsaládból kerültek ki.

Avon Precious Earth körömlakk
Avon Precious Earth körömlakks