Krémmánia magazin

Immár nem álom többé a Rachel-haj! Jennifer Aniston hajápoló márkát indított

Egyre csak nő a saját szépségbizniszbe vágó celebritások sora, a legutóbbi azonban kiemelkedik a többi közül, hisz nem másról, mint Jennifer Anistonról van szó, aki hajápoló márkát indított LolaVie néven.

Jennifer Aniston hajápoló márkája, a LolaVie
Jennifer Aniston hajápoló márkája, a LolaVie (Fotó: lolavie.com)

Alig vált publikussá a dolog, máris 172 ezren követik a márka Instagram oldalát, nem csoda: egy generáció vágatott magának évekig Rachel-hajat és várt rá több mint 25 évet, hogy megtudja, mi a titka a frizurának. Nos, most úgy tűnik, Jennifer Aniston megosztja velünk a titkát, bár nekünk az is elég lett volna, ha a fodrásza posztolja az általa használt készítményeket.

A LolaVie mindenestre beindult, a design nagyon menő és minimalista, egy kicsit a Chanel bőrápolóit juttatja eszünkbe.

LolaVie
LolaVie

Teljes hajápoló családot még ne keressünk, mindössze a LolaVie Glossing Detangler hajápoló spray jelent meg. A vegán és cruelty free termék egy nedves és száraz hajon is használható, többfunkciós spray, ami segít, hogy a haj könnyebben kifésülhető, selymesebb legyen, miközben ceramidokkal és más ápoló-hidratáló összetevőkkel ápolja is azt. Az ígéretek szerint mindennek köszönhetően a haj puhább, fényesebb lesz, szerkezete erősebbé válik.

Volt már hajbizniszbeli próbálkozása korábban is a színésznőnek, 2012-ben a Living Proof  márka arca lett, azonban mikor 2016-ban a brand az Unileverhez került, megszakadt az együttműködés.