Krémmánia magazin

Újdonság: Geek & Gorgeous Porefectly Clear szérum

Tovább bővült a Geek & Gorgeous szérumtára, a Stress Less után itt a Geek & Gorgeous Porefectly Clear, ami egy 2 % BHA-t és szarkozint tartalmazó, hámlasztó szérum.

Geek & Gorgeous Porefectly Clear szérum
Geek & Gorgeous Porefectly Clear szérum

A géles állagú szérum tisztítja az eltömődött pórusokat és segít egyensúlyba hozni a kombinált-zsíros bőrt. A főszerepet mindebben (természetesen) a szalicilsav kapja, amely mellett a szarkozin segíti a túlzott faggyútermelés normalizálását. A sarcosine a MAT XS nevű hatóanyag aktív komponense, ami képes a zsíros bőr számos tünetét csökkenteni, így feszesebbé válnak a pórusok, mérsékeltebb lesz a faggyútermelés és egyenletesebb bőrfelszín, mindössze 28 nap alatt. A gyártó szokatalanul nagy, 90 fős tesztjében a részvevők 96 százaléka érezte úgy négy hét után, hogy bőre kevésbé zsíros, ami egészen ígéretes eredménynek számít.

Maga a készítmény az ígéretek szerint könnyed, gyorsan beszívódó géles textúrájú, ami nem tapad és nem hagy réteget a bőrön. Reggeli és/vagy esti rutinba is beilleszthető, mivel a szalicilsav nem fényérzékeny és nem is fényérzékenyíti a bőrt – a fényvédőt persze ettől még el ne hagyjátok!