Krémmánia magazin

Gyönyörű sminkek készültek a Giorgio Armani divatbemutatóra, mutatjuk, hogyan tudod elkészíteni őket

A Milánói Divathét keretében mutatta be a Giorgio Armani divatház a 2022 tavaszi-nyári szezonra vonatkozó divatajánlásait, amelyek mellől természetesen nem hiányozhattak a trenddiktáló sminkek sem.  Mint azt Linda Cantello, a márka nemzetközi sminkmestere elmondta, „A fókusz a szemekre helyeződik, melyek kiszakadnak az eddig ismert fekete közegből. A szemeket egy vastagabb, ám könnyed kék vagy zöld árnyalatú vonal emeli ki a pasztell végeredményért, miközben az arc és az ajkak egészséges hatást keltenek.”

Fotó: Armani Beauty

Így tudjuk elékszíteni az Armani Beauty sminkjeit

1. Az arcra hidratáló primert (Luminous Silk Hydrating Primer), majd alapozót vittek fel (Neo Nude Foundation), mely természetes fedést és enyhe fényt adott a bőrnek. Alapozót csak vékonyan tegyünk fel, ne elfedjük, csupán korrigáljuk bőrünket.

Fotó: Armani Beauty

2. A szemsminkhez az Eye Tint 37-es Scarab és 24-es Nude Smoke árnyalatát használták, ennek keverékét vitték fel egy meglehetősen vastag vonalban a szemhéjakra.

Fotó: Armani Beauty

3. Eldolgozása után a Micro-Fil Loose Powder púderrel fixálták a sminket, ezt követte az Eye-Precision Brow Pencil, amivel egyenes vonalban hosszabbították meg a szemöldököt, illetve töltötték ki azt. A cél itt ne az legyen, hogy sötétebbnek látszódjon a szemöldök, elég ha dúsabb hatást kelt, egyenesebbnek tűnik.

Fotó: Armani Beauty

4. Szempillagöndörítés után 2-3 rétegben vitték fel az Eyes To Kill Classico szempillaspirált.

Fotó: Armani Beauty

5. Az ajkakra a Lip Power ajakrúzst használták, világosabb bőrtónushoz az 504-es, First, sötétebb bőrtónushoz a 602-es, Attitude árnyalatot, valamint ebből tettek az arccsont felső részére is.

Fotó: Armani Beauty

Galéria – Giorgio Armani 2022 tavasz-nyár – The Beauty Look

armani beauty 2022ss 14armani beauty 2022ss 6armani beauty 2022ss 13armani beauty 2022ss 12armani beauty 2022ss 10armani beauty 2022ss 9armani beauty 2022ss 8armani beauty 2022ss 7armani beauty 2022ss 16armani beauty 2022ss 15
< >
Fotó: Armani Beauty