Krémmánia magazin

Újdonság: Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum

Ránckorrigáló szérumújdonság jelent meg a Clinique-nél, a Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum három irányból támadva igyekszik enyhíteni a ráncokat, barázdákat. Az ígéretek szerint hidratálással tölti fel az apró, száraz ráncokat, a bőrfelszínt megújítva minimálisra csökkenti a ráncok mélységét, és a kollagéntermelést serkentve regenerálja a bőrt. Akár napi kétszer is használhatjuk.

Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum
Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum

Hatása az alábbi összetevőkön alapul:

  • tartalmaz egy úgynevezett CL1870 Laser Focus™ Complex komplexet, amely peptidek, kollagénépítő és bőrnyugtató összetevők keveréke. A bőr ráncok elleni ellenállását fokozva, észrevehetően regenerálja a különböző mélységű ráncokat.A peptidek közt találjuk
    • Acetyl Hexapeptide- 8 (Neuro peptide), ami a természetes kollagéntermelést serkentve enyhíti a mimikai ráncokat.
    • Palmitoyl Tripeptide-1/Palmitoyl Tetrapeptide-7: a két peptid egymással együttműködve serkenti a természetes kollagéntermelést.
    • Tejsavó fehérje: Segíti a természetes kollagéntermelést.
    • Koffein: Anti-irritáns összetevő, mely a bőrt nyugtatva ideálisabb körülményeket teremt a bőr regenerálásához.
    • Alga kivonat: A bőrt nyugtatva csökkenti minimálisra az irritáció esélyét az optimális regen erálás érdekében.
  • Ezen kívül megtalálható benne egy újgenerációs A-vitamin származék, a Retinoid-Hydroxpinacolone Retinoate, ami a természetes sejtmegújulást serkentve segít megfiatalítani a bőrt. Százalékos mennyiségét nem tudjuk, ám az ajánlás szerint akár napi kétszer is alkalmazhatjuk a szérumot, vagyis gyengéd, kezdő retinolozók számára is alkalmas készítményről van szó.
  • Nátrium Hyaluronát tartalma puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt. Ez a higroszkopikus anyag szabályozza és fenntartja a bőr ideális nedvesség-szintjét, így a bőr hidratálttá, puhává és tömörré válik, melynek hatására kevésbé láthatóvá válnak az apró, száraz ráncok.