Krémmánia magazin

Immár itthon is elérhető a SkinCeuticals, az esztétikai bőrgyógyászok világszerte legkedveltebb prémium márkája

Világszerte orvosok ezrei használják esztétikai beavatkozásokhoz, és javasolják pácienseiknek otthoni alkalmazásra is a SkinCeuticals kozmetikumait, nálunk azonban ezidáig még nem voltak elérhetők. Most azonban változott a helyzet, Magyarországra érkezett a márka, annak minden ikonikus termékével, köztül a SkinCeuticals C E Ferulic szérummal.

skinceuticals

Ha már hallottál a márkáról, de nem tudod pontosan, mitől is olyan nagy szám, íme, egy rövid összefoglaló róla. A SkinCeuticals márka arcápolási filozófiája három fő pillérre összpontosít: megelőzés, védelem és korrekció.

Az optimális koncentrációjú hatóanyagok és a szigorú tesztelés mellett a termékeiket úgy fejlesztik ki, hogy egymással szinergiában működjenek, így bár egy-egy készítménnyel is látványos eredményt lehet elérni, ezeket testreszabott rendszerben használva a hatás tovább fokozható.

A SkinCeuticals nagyon komolyan veszi a bőr tudományát. Vezető bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel, a világ legjobb tudósaival, kutatóival működik együtt, és mindegyik készítménye rendkívül sok klinikai vizsgálaton esik át, hogy minden egyes formula a lehető legjobb minőségű és hatékonyságú legyen.

A vezető kutató és bőrspecialista, Dr. Sheldon Pinnell által alapított SkinCeuticals márka mindig is megelőzte korát az innovatív készítmények és alapanyagok területén.

Az antioxidánsoknak a bőrápolásban betöltött szerepének úttörőjeként Dr. Pinnell elsőként szabadalmaztatta a C-vitamin egy stabil formáját, amelyről bebizonyosodott, hogy hatékonyan bejut a bőrbe, és a bőr természetes antioxidáns-védelmének nyolcszorosát nyújtja. A márka antioxidáns készítménycsaládja máig etalon a külsőleg alkalmazott antioxidáns bőrápolás területén.

A SkinCeuticals megalapításakor Dr. Pinnell már közel 40 évnyi kutatással és tapasztalattal rendelkezett, és a márka azóta is elkötelezetten olyan élvonalbeli arcápolók kifejlesztésére törekszik, amelyek komoly hatással vannak az arcbőrre a hosszú távú és látható eredmények elérése érdekében. A márka készítményei közül több ikonikus rangra emelkedett, és világhírű modellek, színésznők, sztárok kedvencévé vált.

A márka különösen híres az antioxidáns szérum-kínálatáról, amelyeket a formulák stabilitásának megőrzésére céljából jellegzetes barna üvegekbe töltenek. Ezek a hatékony szérumok segítenek megvédeni a bőrt a környezeti agresszoroktól, például a látható fénytől, a légszennyezés részecskéitől és az olyan életmódbeli tényezőktől, amelyek ártalmasak lehetnek a bőr szépsége szempontjából. A többszörösen díjnyertes SkinCeuticals CE Ferulic szérum a márka ikonikus terméke.

SkinCeuticals CE Ferulic szérum

SKINCEUTICALS C E Ferulic szérum
SKINCEUTICALS C E Ferulic szérum

Ez egy szabadalmazott nappali szérum, amely véd a környezeti hatásokkal szemben, csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Hármas antioxidáns, amelyet tiszta C-vitaminnal, ferulinsavval és E-vitaminnal gazdagítottak.

Klinikailag bizonyított, hogy akár 41%-kal csökkenti az UV-sugárzás, az ózon és a kipufogógáz által létrejövő szabad gyökök által okozott oxidatív károsodást. Szinte minden bőrtípusra alkalmas.

A Krémmánián is szuper értékelései vannak, jelenleg 4,5-ön áll, bár igaz, hogy az utolsó véleményezés már régen érkezett a szérumra. Reméljük azzal, hogy egyszerűbbé vált a beszerzése, hamarosan változni fog a helyzet.

Hogyan érdemes használni? Aapolka annakidején dyna véleményét idézte a Krémmániáról, mikor kielemezte a készítményt. Most is így teszünk, íme a jó tanácsok:

„Cosmed márka lévén, a használatával kapcsolatosan érdemes néhány tanácsot megfogadni: érzékeny bőrre elég hetente 2-3 alkalommal használni, az arc és a nyak teljes felületére elég 4-5 csepp szérum. A Ferulic csak savas közegben fejti ki jótékony hatását, ezért legalább 20 percet érdemes várni mielőtt bármilyen egyéb kozmetikumot használnánk, mert semlegesíthetik a hatását. A tárolását illetően is figyelnünk kell, hiszen a benne lévő tiszta C-vitamin gyorsan oxidálódik, ezért hő-, fény- és lehetőleg légmentes helyen kell tárolni. Nekem a hűtőben való tárolás során egyszer sem színeződött el, ami az oxidáció jele lett volna. Mindezen körülmények ellenére, és a fentiek betartásával elmondhatom, hogy soha egyetlen szérum sem vált be ennyire, mint a Ferulic. Feszes és szép tónusú a bőröm, kiegyenlített a bőrfelszínem mióta használom. Ellensúlyozza, sőt visszafordítja a napfény okozta károkat, elhalványította, majd később eltüntette az elszíneződéseket. Drága, de hosszú távon a bőr meghálálja a befektetést.”