Krémmánia magazin

Ami még nem volt: érkezik Billie Eilish parfümje

Újabb névvel bővült a szépségbizniszbe kezdő világsztárok listája, Billie Eilish is úgy döntött, megalkotja az illatot, amire vágyott. “A parfümök mindig is az egyik legnagyobb élvezetet jelentették az életemben, és régóta szerettem volna egyet én is készíteni” – mondta el a Vogue-nak a vaníliás illatújdonságról.

Fotó: instagram/billieeilish

Az énekesnő állítólag a parfümkészítés teljes folyamatában részt vett, aminek eredménye egy gourmand illat lett, borostyányos, pézsmás jegyekkel gazdagítva, de érezhetünk benne egy kis kakaót és fűszeres jegyeket is. Mint a parfüm debütálásával kapcsolatos interjúkban elmondta, számára ez a tökéletes illat, amit évek óta keresett, és most végre létrejött.

Fotó: instagram/billieeilish

A parfüm Eilish néven novemberben jelenik meg, már célzottan a karácsonyi időszakot belőve, így akár nekünk is a fa alá kerülhet a bronz mellszoborra hasonlító üveg, amelynek formája nem véletlen. Az énekesnő kedvenc testrészeit ábrázolja, a kulcscsontot, a nyakat és a hátat. A parfümöt kezdésként csak a számára létrehozott weboldalon lehet majd megrendelni 68 dolláros, átszámítva 21 ezer forint körüli áron.